Wednesday, December 6, 2023
HemNBADwyane Wade återvänder till domstolen han lämnade för 20 år sedan för...

Dwyane Wade återvänder till domstolen han lämnade för 20 år sedan för ett nagelbitande möte med kopplingsfinalen

Dwyane Wade ökade precis hans tidigare college-basketlags entusiasm. Så det är inte förvånande att se basketlagets självförtroende höjas med närvaron av deras seniora och legendariska spelare under en viktig match.

Basketlagets officiella X-sida visade upp sitt självförtroende med ett meddelande riktat till sina motståndare. När laget återigen rustar för en match mot Kansas, finner Marquette förtroende för legendens närvaro. Den officiella X-sidan för teamet uttryckte sin nyvunna styrka och skrev: “BRING ON KANSAS. VI HAR DWYANE WADE I HUSET. TILLBAKA 20 ÅR SENARE FÖR EN FRAMSTA RADENS SÄTT FÖR HÄMNEN.

Marquette Golden Eagles var överlycklig över närvaron av Dwyane Wade

För 3x mästarens fans och Marquettes supportrar är minnet av 2003 års final fyra fortfarande levande. Det verkar som att varken Hall of Famer eller laget självt har glömt historien. Jayhawks fantastiska 94-61 seger mot Wades Marquette. Medan Nick Collison, stjärnspelaren i Kansas, tappade 33 poäng och 19 returer bidrog till att vinna matchen, spelade Wade också in en trippeldubbel. Det räckte dock inte för Marquette-vinsten.

Nästan 20 år senare prydde legenden återigen samma bana, men denna gång för att se matchen från åskådarnas sida. Med det sagt, båda lagen är alla redo för striden. The Marquette har inte kunnat vinna ett mästerskap sedan 1977. Hur tror du att laget kommer att prestera? Kommer det att kunna slå Kansas den här gången?

Marquette Golden Eagles vs. Kansas

Som nämnts tidigare var Flashs bidrag till laget på 2000-talet anmärkningsvärt. Tror du att hans närvaro kommer att påverka? Marquette Golden Eagles (4-0) och Kansas Jayhawks (4-0) kommer att möta idag. Med Miami Heat-legenden på första raden är båda lagen på väg att återskapa historien. Vilket lag som kommer att sätta sina spår återstår att se.

Vad är dina tankar? Vilket lag stöttar du? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Förbannad på LeBron James och Dwyane Wade, 160 miljoner dollar värd rappare försökte förstöra sin lagkamrats äktenskap bara för att söka hämnd

RELATED ARTICLES

Mest populär