Wednesday, February 28, 2024
HemWweDwayne "The Rock" Johnson tappar Major WWE Return Reference 2023 Höjdpunkter Video...

Dwayne “The Rock” Johnson tappar Major WWE Return Reference 2023 Höjdpunkter Video på Instagram

Dwayne “The Rock” Johnson delade nyligen en samlingsvideo med alla minnesvärda saker han gjorde 2023. När 2024 har börjat bestämde han sig för att visa glimtar av hur han tillbringade sitt sista år. Videon bestod av ett segment av klipp från XFL-säsongen, tillbringade semester med sina döttrar, Dwanta Claus som beviljade önskningar och många fler. Han lade också till ett klipp av hans WWE-återkomst 2023 på SmackDown.

Amerikas favoritvideo idag

Dwayne Johnson välkomnar 2024 med öppna armar

“The Most Electrifying Man in Sports Entertainment” sa ett ordentligt farväl till 2023 med en samlingsvideo från 2023, som han delade med sina älskade fans på sitt officiella Instagram-konto. I bildtexten skrev han: “Tack för lektionerna, välsignelserna och lärdomarna 2023. Vi välkomnar 2024 med öppna armar LFG “

Bland de många klippen var några av hans återkomst till WWE 2023. Johnson gjorde ett överraskande framträdande på 15 september 2023-utgåvan av det blå varumärket. Det var hans första tv-sända framträdande i WWE sedan den 4 oktober 2019, som skickade WWE-universumet över månen eftersom de var extremt glada över att se honom.

WWE Raw-tittarantalet faller under 2 miljoner trots Dwayne ‘The Rock’ Johnsons banbrytande återkomst

Här är videon han delade på sitt sociala mediekonto:

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

Efter september 2023 återvände Johnson till WWE på Day 1-utgåvan av Monday Night Raw. Han har flyttat sin uppmärksamhet till WWE på sistone. Betyder det att han kommer tillbaka igen? Vad tror du?

RELATED ARTICLES

Mest populär