Wednesday, February 28, 2024
HemAlpine skiingDwayne "The Rock" Johnson fortsätter den långvariga vänskapen med Lindsey Vonn och...

Dwayne “The Rock” Johnson fortsätter den långvariga vänskapen med Lindsey Vonn och ger outgiven merch till Alpine Star

Lindsey Vonn har haft en anmärkningsvärd kraft på och utanför alpin skidåkning. Den 4-faldiga världsmästaren har definierat en stark självberättelse inom sin domän, och fungerar som en inspiration för tusentals och ett namn att länge minnas. Så när brottaren blev Hollywoodstjärna började Dwayne Johnson med sitt varumärke för idrottare 2019, han behövde inte leta längre än skidikonen och en nära allierad.

Amerikas favoritvideo idag

Den kämpande samarbetsnärvaron av The Rock och Lindsey Vonn började när den förstnämnde valde Vonn som någon som kunde hålla jämna steg med honom på gymmet. Sedan dess har de två bildat ett anmärkningsvärt band, inklusive ett varumärkespartnerskap. Idag, när Vonn fortsätter att stödja Johnsons “Project Rock”, har skidikonen burit på ihållande spänning.

Lindsey Vonn delar spänningen med en smygtitt

Vonn gick med i The Rock på sin gemensamma sportklädeslinje med Under Armour redan 2019. En serie nyare kampanjer och kollektioner har ofta gjort det till fansen sedan dess, med skidlegenden ofta i spetsen. Idag, när hon tog till sina Instagram-berättelser för en uppdatering, fortsatte mönstret. “Smygtitt på Project Rock-utrustning … älskar baksidan!” Vonn skrev och delade en glimt av hennes träningspass. I det delade klippet prydde Lindsey Vonn en beige uppsättning shorts som andas och en topp som höll en twistdesign med ett kors och tvärs, vilket gjorde den robust.

“Ny @projectrock-utrustning i testläge”, rubricerade Lindsey sitt klipp inför den nya releasen. Uppdateringen kommer efter flera andra kreativa ansträngningar av de två. “Projektet ringer,” hade Vonn skrivit och uttryckte sin glädje över den nya linjen, senare förra året. Världsmästarens engagemang lyftes fram när hon spelade huvudrollen i en kampanj för varumärkets Family Collection. Efter år i partnerskapet fortsätter Vonn att vara ett värdigt ansikte för varumärket, som syftar till att uppmuntra och hylla både idrottare, veteraner och aspiranter.

Skidikonens inspirerande närvaro

“Jag visste att jag ville bli bra”, var Lindsey Vonns ord när hon mindes sin barndom. Attityden har lett till att Linsey inte bara står som en av de mest dekorerade alpina skidstjärnorna utan också att inspirera andra som ser upp till henne. Under sitt besök på Girls Athletic Leadership School (GALS) förra året, stödde Vonn ståndpunkten när hon förmedlade budskap om egenvård och motståndskraft. “Jag vet vem jag är” och “Jag vet att jag betyder något”, ramade in skidstjärnans budskap när hon ville vägleda den växande demografin.

“Jag är evigt tacksam”: Känslomässiga Lindsey Vonn tar Internet på en Trip Down Memory Lane

Och när Lindsey Vonn gick med i The Rock för kampanjen för flera år sedan, delade hon attityden gemensamt med Dwayne. “Han står i grunden för 100 procent äkthet och 100 procent ansträngning,” sa hon med deras nya projekt i linje.

SE BERÄTTELSE – Surf- och spelfans får massiv uppsving efter spännande uppdatering på GTA 6

RELATED ARTICLES

Mest populär