Friday, February 3, 2023
HemWrestling"Dwayne, Just Take the L": Fans river isär Dwayne Johnson för att...

“Dwayne, Just Take the L”: Fans river isär Dwayne Johnson för att desperat motiverade Black Adams “framgång” under en 11 år gammal film

Dwayne Johnson har byggt upp ett gott rykte om att blåsa nytt liv i filmserier genom åren. Han tar med sin oöverträffade karisma och världsomspännande erkännande till den stora duken, vilket kan förvandlas till stora vinster för filmskapare. Hans framgång med filmer som Jumanji och Fast & Furious-serien är ett bra exempel på hans skicklighet i biljettkassan. Det var med detta hopp som DC ropade in hans tjänster för Black Adam-filmen. The Rock gick hela vägen med att marknadsföra sin första superhjältesatsning som en ny början för den mycket utskällda DC-filmserien. Nu när filmen har pågått i nästan två månader är siffrorna bra, men inte vad studion eller skådespelaren förväntade sig.

Black Adam var en av DC:s mycket efterlängtade filmer de senaste åren och den levererade sitt löfte om action och bra berättande. Brahma Bull marknadsförde kraftigt filmen för att säkerställa dess framgång i biljettkassan. Siffrorna berättar dock en annan historia. Men nu nyligen twittrade The Rock om vinsten som hans superhjältesatsning skulle göra och gjorde en jämförelse med en av Marvels första superhjältefilmer.

Fansen var dock mindre imponerade och påpekade det som ett desperat försök från DJ:s sida att förändra det pågående berättelsen kring sin film.

Fansen inte nöjda eftersom Dwayne Johnson hävdar Black Adams framgång

Enligt rapporter kan Dwayne Johnsons Black Adam förlora så mycket som 100 miljoner dollar i biljettkassan. Hittills har filmen tjänat 385 miljoner dollar över hela världen, medan den behöver 600 miljoner dollar globalt för att nå jämn nivå enligt rapporterna.

Filmen kostade $195 miljoner att göra med $100 miljoner spenderade på marknadsföring. Även om filmen var The Rocks högsta öppning på biljettkassan, kan de totala siffrorna vara lite korta än vad DC skulle ha önskat sig. Med tanke på Dwayne Johnsons hype och stjärnnärvaro kunde siffrorna ha varit mycket mer lönsamma.

DYK DYPARE

Ändå twittrade den tidigare WWE-mästaren nyligen hur hans film går med vinst och att det är en bra start jämfört med Marvels första Captain America-film. Han sa att det här är stegen mot att bygga en ny franchise för DC Universe.

Väntade med att bekräfta med finansiärer innan jag delade detta utmärkta #BlackAdam nyheter – vår film kommer att VINSTTA mellan $52M-$72M.
Faktum.
Till nästan 400 miljoner USD över hela världen bygger vi vår nya franchise steg för steg (första Captain America gjorde 370 miljoner USD) för DC-framtiden.https://t.co/GBIgsbtnkq

— Dwayne Johnson (@TheRock) 7 december 2022

Fansen var inte nöjda med att The Rock gick pladask för att rättfärdiga Black Adams framgång och tog till Twitter för att dela sina åsikter.

Dwayne, ta bara L

— Edweirdo (@Eugheughlauhhh) 7 december 2022

acceptera din film floppad och gå vidare på min gawd https://t.co/peiVXRpCgX pic.twitter.com/1WnlhvAx73

— karl (@theskarIetwitch) 8 december 2022

Detta är i princip att skryta om att du fick ett C på ditt naturvetenskapliga prov. Tekniskt sett klarade du men det är inget dina föräldrar kommer att hänga på kylskåpet https://t.co/5z7nl2ttu6

— Dalton (@RedDragon733) 7 december 2022

snubbe – det var en flopp – erkänn och acceptera att du blir gladare.

— och (@CompadreDan) 8 december 2022

Ja, jag “kan lukta vad The Rock kokar”… de jävla böckerna. https://t.co/RKr2KXu7FD

— brett “surford man” tusen (@BrettThousand) 7 december 2022

Du vet att det är dåligt när huvudrollsinnehavaren jämför filmbudgetar för att motivera att det inte går så bra

— Joe (@Itspeacemaker) 7 december 2022

Vissa fans tyckte att jämförelsen med Captain America var orättvis sedan den filmen kom ut 2011.

Min man.
Den första Cap var 2011 och du vet det.
400 miljoner dollar 2022 för en superhjältefilm är INGENTING.

Tack gode gud att din film var dålig och jag bryr mig inte om en framtida film.

— Lucas#TheWayOfWater🌊 (@lucaslu_ckli) 7 december 2022

Varför behövde du bekräfta med dina “finansiärer” om filmen är lönsam? Var det inte en “massiv hit” som du har berättat för oss i flera månader?

Varför jämför du filmen med vinsten från en 10 år gammal superhjältefilm?

— Leonard McClane ©™ (@Jerk_Burton) 7 december 2022

Fansen tyckte uppenbarligen att en stjärna med DJ:s status inte borde ägna sig åt sådana handlingar som framstår som desperata.

Det här är så tråkigt, en sann filmstjärna behöver inte störa så hårt för sina floppar. Kan du föreställa dig att Tom Cruise loggar in och gör detta? Ovärdig. https://t.co/gIr9bcUxQZ

— Gabe (@TheDailyKoko) 7 december 2022

Kan inte ljuga, det här luktar lite osäkerhet 😬 https://t.co/COow1DesBK

— Pat Guy (@ThisPatGuy) 7 december 2022

du har fallit lågt stora man👎 https://t.co/crZqQjC5Qp pic.twitter.com/EhaCwKq1oN

— kusin till alla män (@hotline2hades) 7 december 2022

Fans drar sig aldrig för att berätta om sina åsikter.

Kommer det att finnas en Black Adam 2?

Även om det inte har varit en överväldigande framgång, har The Rock uttryckt förhoppningar om Black Adams återkomst i framtida DC-filmer. Han vill att hans karaktär ska gå upp mot sådana som Henry Cavills Stålmannen och andra från Justice League. The Great One ser Black Adam som startpunkten för en helt ny legion av superhjältar som inkluderar Justice Society.

Filmens nedgång i biljettkassan kan också vara en faktor i detta, men med The Rocks starka närvaro och fans, kanske det inte är så lätt för studion att göra sig av med karaktären så snabbt.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär