Wednesday, February 28, 2024
HemCody RhodesDwayne Johnsons WrestleMania 40-bokning till synes ifrågasatt av Sami Zayn i läckt...

Dwayne Johnsons WrestleMania 40-bokning till synes ifrågasatt av Sami Zayn i läckt fanfilmsinlägg SmackDown

Den senaste utgåvan av WWE SmackDown har splittrat brottningsgemenskapen. Slutet på sändningen innebar verkligen inte slutet på diskussionerna om WWE:s senaste bokningsbeslut. När Cody Rhodes vann Royal Rumble för andra gången i rad, var fansen all-in för att se honom som den som avsatte Roman Reigns. WWE hade dock andra planer i åtanke.

Först kontaktade Seth Rollins Cody Rhodes och erbjöd honom en chans till sin titel och hur det skulle vara det rätta beslutet att fatta. Och ikväll kom den sista spiken i kistan när Rhodes själv gick, vilket gav “The Rock” möjligheten att möta Roman Reigns på WrestleMania. Han gick inte bara ut för möjligheten till WrestleMania, utan också chansen att vinna den mest prestigefyllda titeln och uppfylla sin fars dröm om att bli mästare. Detta beslut har ifrågasatts av fans, före detta brottare och till och med nuvarande WWE-superstjärnor som Sami Zayn, som verkar ha tagit ett skott på The Rock.

Sami Zayn kallar det den bästa tiden för The Rock

Efter att sändningen av SmackDown slutade, var sociala medieplattform X full av fans som pratade om WWE:s bokningsbeslut och fick “The American Nightmare” att gå ut på Reigns. Medan många tog bilder på WWE på X, verkar det som att Sami Zayn tog ett direkt skott på Rock efter att inspelningarna var gjorda, eftersom han delade en kampanj med de närvarande fansen. Ett viralt X-inlägg som delar ögonblicket går runt på internet, med texten “det är fantastiskt att ha The Rock. Vi har tur som har honom. Men du vet, The Rock har turen att ha WWE också. För vi lever i den bästa tiden med de bästa superstjärnorna i WWE”, ett citat som Sami Zayn sa på mikrofonen.

Efter showen sa Sami, “det är fantastiskt att ha The Rock. Vi har tur som har honom. Men du vet, The Rock har turen att ha WWE också. För vi lever i den bästa tiden med de bästa superstjärnorna i WWE.” Och så sa han detta. #wwe #SmackDown pic.twitter.com/4gxaFfEeHS

— ProfNoctis (@ProfNoctis) 3 februari 2024

Sami sa vidare hur nuvarande generationens superstjärnor ständigt måste utstå jämförelser med tidigare generationer och “den gamla goda tiden”. Men nu är faktiskt den bästa tiden att vara i företaget. Han sa: “Vi måste hela tiden lyssna på folk som pratar om den gamla goda tiden. Tja, jag har nyheter till dig, ikväll sålde 10 000 människor slut den här byggnaden i Birmingham. För att se de bästa artisterna i världen. Så jag har nyheter för dig och alla; den gamla goda tiden är här, just nu!”

Det här kan vara en utgrävning av hur det här är den bästa tiden för The Rock, eftersom han trots att han varit borta i månader och år kan komma tillbaka och stjäla rampljuset från superstjärnor som Cody Rhodes, som byggt upp sin fart i över ett år. Det kan direkt jämföras med att Rocken stjäl huvudeventet från CM Punk på WrestleMania 28.

Andra jämförelser kan göras med stunder som Batista som vinner Royal Rumble. Samtidigt ville fansen att Daniel Bryan skulle vinna mästerskapet eller att Bill Goldberg skulle göra enstaka framträdanden bara för stora PPV:er i main event. Kan vi bevittna en nedgång i biljettförsäljningen eftersom detta bokningsbeslut får samma behandling som de senaste av Summer Rae och Zayn? Vad tror du? Låt oss veta i kommentarerna!

Läs mer: “Tonight We Made History”: Dwayne Johnson tar bort passionerad kampanj i läckt fanfilm efter att ha tagit Cody Rhodes’ WrestleMania 40-plats vs. Roman Reigns

Inlägget Dwayne Johnson’s WrestleMania 40-bokning till synes ifrågasatt av Sami Zayn i läckt fanfootage-inlägg SmackDown dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär