Friday, December 8, 2023
HemUfcDwayne Johnsons närvaro i Joe Rogan Experience brutalt ifrågasatt av UFC Legend...

Dwayne Johnsons närvaro i Joe Rogan Experience brutalt ifrågasatt av UFC Legend – “Jag vet bara inte vad Rocken gjorde”

De Joe Rogan Experience fick ytterligare en A-listad gäst på podden. Dwayne ‘The Rock’ Johnson, en av Hollywoods största stjärnor, dök upp i JRE-podden förra veckan. Även om showen var en hit och den skapade många rubriker, hade vissa människor blandade reaktioner på den tidigare WWE-stjärnans JRE-framträdande.

Och en av personerna som var förvirrad över deras hjärtliga och vänliga samtal var UFC-kommentatorn och UFC-legenden, Chael Sonnen. “The Bad Guy” var så förbryllad över varför “The Rock” skulle gå på podcasten, med tanke på deras historia, att han gjorde en verkligt häpnadsväckande gissning.

Chael Sonnen ser presidentvalet köra bakom Dwayne Johnson JRE:s utseende

Sonnen kände att samtalet mellan Dwayne Johnson och Joe Rogan var besvärligt. Han hade varit kritisk mot Rogan för att han inte frågade “The Rock” om han tar PED. Podcast-värden har varit kritisk till Hollywood-stjärnan för att hävda att hans kroppsbyggnad är helt naturlig, vilket nästan alla experter inte tror.

Sonnen var också rasande över att Johnson hade tukdat Rogan under komikerns skandal för användning av n-ord förra året. UFC-kommentatorn ansåg att Rogan vägrade ta upp detta var oärligt och inte rätt uppmaning från hans sida. Och det var just detta onda blod mellan de två som fick Sonnen att undra över avsikterna bakom hans utseende.

Sådana förvirringar fick UFC-kommentatorn att göra en verkligt häpnadsväckande spekulation om varför “The Rock” var med i podcasten. Oregonianen ansåg att detta utseende var en upptakt till ett eventuellt presidentval av Johnson.

“Herregud, det var så besvärligt. Men varför var han där? Och oavsett hur arg du var på en kille, om den killen är ett beslut ifrån att eventuellt vara president, låter du honom vara med i din show. Nu är detta en jäkla spekulation av mig. Jag har inget om det. Jag vet bara inte vad “The Rock” gjorde där,” han sa. Även om hans påstående kan verka löjligt, finns det inga konkreta fakta om detsamma. The Rock nämnde dock ämnet en gång.

‘The Rock’ talar om att bli tillfrågad för att kandidera till presidentposten

De två killarna började prata om politik när presidentvalet närmar sig 2024. Johnson avslöjade att han kontaktades för att kandidera till presidentposten förra året av några personer i det demokratiska partiet. Han sa till Rogan att han var smickrad, och det fick honom att överväga två möjligheter: antingen var nationen i så fruktansvärd form att det behövdes en filmstjärna för att leda den, eller så hade han extraordinära ledaregenskaper.

Däremot har ett antal kändisar från Hollywood och professionell brottning tagit sig in i den politiska sfären. Medan Glenn Jacobs, mest känd under sitt ringnamn “Kane”, tillbringar sin andra mandatperiod som borgmästare i Knox County, Tennessee, var Arnold Schwarzenegger guvernör i Kalifornien från 2003 till 2011. Tror du att Dwayne Johnson skulle gå med på att kandidera för presidenten? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär