Saturday, December 9, 2023
HemUfcDwayne Johnsons ärliga uppenbarelse om Joe Rogan-upplevelsen förbinder WWE-legenden med hans verkliga...

Dwayne Johnsons ärliga uppenbarelse om Joe Rogan-upplevelsen förbinder WWE-legenden med hans verkliga beundrare – “Båda våra familjer har tillsammans”

Dwayne ‘The Rock’ Johnson är den största stjärnan i Hollywood just nu. Och Joe Rogan är den största podcastaren i världen. De två ledarna för deras branscher kolliderade över den före detta WWE-stjärnans framträdande i ett nyligen avsett avsnitt av JRE-podden.

Under samtalet påminde Johnson Rogan om hur han såg sin far och farfar brottas med Fritz Von Erich, patriark till den legendariska Von Erich-familjen av professionella brottare. Detta föranledde ett svar från Fritz barnbarn, Marshall.

Dwayne Johnson svarar Marshall Von Erich

Marshall Von Erich tog till X (tidigare Twitter) och postade ett klipp av Dwayne Johnson och Joe Rogan som diskuterade ‘The Rocks far och farfars tid med Fritz Von Erich. Han blev förvånad över att en av hans idoler såg upp till sin farfar. “Klart att tro att någon jag såg upp till när jag var liten såg upp till någon i min familj när han var liten. @joerogan @TheRock,” skrev Marshall.

Jumanji-stjärnan svarade på tweeten och berättade för Marshall att han hade fina minnen av inte bara sin farfar utan också av att arbeta med sin far och farbröder, Kevin och Kerry Von Erich, när han började sin egen lysande proffsbrottningskarriär.

“Det gjorde jag verkligen brorsan. Din pappa och farbror Kerry var mina hjältar som barn – när min pappa och farfar båda brottades för din farfar, Fritz.
Kev & Kerry brukade kasta mig runt ringen på Sportatorium i Dallas.
Vild brottningshistoria som båda våra familjer har tillsammans.” twittrade han.

‘The Rock’ talar om att bli tillfrågad för att kandidera till presidentposten

Med presidentvalet nästa år började de två männen diskutera politik. Johnson avslöjade att han hade blivit kontaktad förra året för att kandidera som president i USA. Han berättade för Joe att han var smickrad, och det fick honom att tänka att antingen hade han otroliga ledaregenskaper eller så var landet i en så svår situation att de behövde en filmstjärna för att styra landet.

Men det har funnits flera Hollywood- och brottningsvänliga stjärnor som har övergått till politiken. Arnold Schwarzenegger tjänstgjorde som Kaliforniens guvernör medan Glenn Thomas Jacobs, mer känd under sitt ringnamn ‘Kane’, tjänar sin andra mandatperiod som borgmästare i Knox County, Tennessee.

Så vad tror du om ett eventuellt presidentval från “The Rock” 2024? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär