Saturday, December 9, 2023
HemUfcDwayne Johnson var en gång tvungen att gå till pride för "riktiga...

Dwayne Johnson var en gång tvungen att gå till pride för “riktiga pengar” som “The Rock” bekänner om grymt WWE-stint till Joe Rogan – “Jag började prata med Ken Shamrock”

Har du någonsin undrat varför WWE-brottare inte slåss i MMA? Kanske inte. Brottare, särskilt ͏WWE-brottare, tar sig tid att anpassa sig till MMA och fokuserar ofta inte på dynamiken i MMA. Trots detta har vissa WWE-fighters ͏prydda MMA-scenen men kunde inte nå samma framgångsnivå som de gjorde ͏i WWE. Mitt i debatten får vi avslöjandet att “The Rock” en gång ansåg ett ͏skifte till MMA.

Dwayne Johnson kan vara ett av de mest kända ansiktena i WWE:s historia. Den samoanska fightern var en flerfaldig WWE-mästare och har en fantastisk karriär i Hollywood också. I ett samtal med Joe Rogan uttryckte han sin vilja att gå över till MMA. “The Rock” avslöjade detta under diskussionen.

Dwayne Johnson erkänner att han gick med i MMA framför Joe Rogan

“The Rock” prydde nyligen Joe Rogans podcast. Medan han pratade om de tidiga stadierna av Johnsons karriär, sa han att det fanns en tid då han var villig att lämna WWE och gå över till Pride MMA. Johnson hävdade att under slutet av 90-talet flyttade många MMA-fighters till Japan eftersom Pride MMA betalade dem en rejäl $500k jämfört med $150K som Johnson tjänade genom WWE.

“Jag börjar prata med Ken Shamrock, som brottades med oss. Jag stöter på Mark Kerr och börjar prata med honom. Han berättar lite om Pride, och jag har den här idén i mitt huvud – ja, jag kanske borde träna för MMA och gå till Pride, tjäna riktiga pengar.” Sa Johnson

Han tillade vidare “Då behöver jag inte le. Jag är säker på att jag kommer att bli upprörd där borta och kanske slå loss en av mina lungor, men jag kanske skulle kunna göra något sådant. Hitta rätt tränare och träna. Så jag hade hela den här grejen i mitt huvud. Jag pratade med min fru vid den tiden, och jag sa, “Jag tror att det är rätt väg att gå för de här killarna betalar riktiga pengar, och de här fansen utbuar mig här för 150 Grand.” Det skulle inte ha varit en överraskning om ‘The Rock’ hade vänt sig till MMA med tanke på det faktum att han är känd för att byta fält flera gånger.

Det bör dock noteras att WWE-supremo Vince McMahon räddade ‘The Rocks karriär efter att ha kallat honom tillbaka till Wresting 1997. Johnson beskrev hur ett samtal från McMahon stoppade honom från att byta till MMA.

Johnson uppgav att Vince McMahons samtal hindrade honom från att nå MMA

Nere i konversationen uppgav Johnson att när han var skarpsinnig i sin hållning att gå över till Pride MMA, fick han ett samtal från Vince McMahon som till slut hindrade honom från att byta från WWE. “Jag får ett samtal från Vince och han säger hur mår ditt knä. Jag sa att det läker upp, jag berättar inte för honom om den här idén efter att jag har pratat med Shamrock och Kerr och alla dessa killar.”

Han tillade vidare “Han (Vince McMahon) säger,” Jag vill försöka ta dig tillbaka en gång, se hur det fungerar. Jag vill vända dig, och vi har en fraktion som heter Nation of Domination, som DC (Daniel Cormier) älskar förresten. Det var hans berömda, hans favorit, Daniel, den svarta militanta gruppen.’ Han säger: “Jag vill att du ska gå med dem, så får vi se hur det fungerar.” Jag kommer in, jag sa, ‘Okej’. “TheRocks beslut att stanna i WWE förändrade hans karriär eftersom vi kan se hur långt han har lyckats.

Skulle du ha älskat att se Dwayne Johnson i MMA? Vem tror du skulle ha varit den perfekta motståndaren för honom? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär