Sunday, December 10, 2023
HemWrestlingDwayne Johnson "Right the Wrong" genom att exorciera sin "Silly Demon" efter...

Dwayne Johnson “Right the Wrong” genom att exorciera sin “Silly Demon” efter 36 år: “Can’t Change the past but…”

Dwayne Johnson är en av de mest älskade skådespelarna i världen. Hans ödmjuka och jordnära personlighet har ofta vunnit fansens hjärtan. Ända sedan han satte sin fot i Hollywood har Dwayne Johnson medverkat i en mängd olika filmer. Men före Hollywood var Johnson en proffsbrottare i WWE.

Under uppväxten hade han sett många tuffa dagar och upplevt kamp. Men han övervann alla dessa för att nå dit han är idag. Efter att ha kämpat och tjatat bor Johnson för närvarande på toppen av berget. Den självutnämnda “hårdaste arbetaren i rummet” jobbar säkert hårt, och detta framgår mycket tydligt av resultaten.

Dwayne Johnson gick nyligen tillbaka till sin barndomsplats och öppnade upp om en mycket kontroversiell men tonårssak. The Rock åkte tillbaka till sin hemstad Hawaii och öppnade upp för att stjäla snickers bars (en typ av chokladkaka) varje dag på väg till gymmet.

Johnson uppgav vidare att han brukade stjäla dem eftersom han inte hade råd med dem. Dwayne Johnson vräktes från Hawaii 1987, och det var efter cirka 36 år som han fick chansen att exorciera sin djävul. Han sa, “Vi blev avhysta från Hawaii 87 och efter alla dessa år kom jag äntligen hem för att rätta till detta fel.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

Han hävdade att detta var hans enfaldiga demon, men han ville fortfarande besegra den och övervinna den. Han skrev, “Vi kan inte förändra det förflutna och några av de dumma saker vi kan ha gjort, men då och då kan vi lägga till en liten förlösande nådnotis till den situationen – och kanske sätta ett stort leende på någon främlings ansikte .”

DYK DYPARE

Efter att ha köpt alla Snickers som fanns i butiken lämnade han dem vid disken och bad kassörskan att ge den till någon som såg ut som att “stjäla en Snickers”. Dwayne Johnson insisterade på att han inte kunde förändra det förflutna utan istället kunde göra något som gynnar och hjälper andra.

Dwayne Johnson avslöjar enorma nyheter om Warner Bros och Henry Cavill

Black Adam-skådespelaren, Dwayne Johnson, tog nyligen till Twitter för att tillkännage Black Adams ankomst på Itunes, och även hur Henry Cavill är den moderna generationens bästa superman. Men under videon avslöjade han också ett stort faktum om Warner Bros.

Under videons spann sa han: “Och i slutet av dagen tog studion inte tillbaka Henry Cavill, oförklarligt och oförlåtligt. Men vi skulle inte ta nej som svar. “

Johnson tog skott på Warner Bros.s ledning och sa att de var ovilliga att återvända Cavill som Stålmannen. The Rock och hans team arbetade hårt och gjorde återkomsten av Superman till franchisen möjlig.

RELATED ARTICLES

Mest populär