Sunday, December 10, 2023
HemWweDwayne Johnson lägger till stora verkställande chefer med imponerande meritförteckningar till Seven...

Dwayne Johnson lägger till stora verkställande chefer med imponerande meritförteckningar till Seven Bucks-produktionen

Den före detta WWE-stjärnan Dwayne ‘The Rock’ Johnson är en affärsmagnat tillsammans med en storsäljande Hollywood-stjärna. En av hans första affärssatsningar är Seven Bucks Production. Studion har producerat många succéfilmer och har en imponerande meritlista. Nu, efter slutet av strejken i Hollywood, lade Johnson till några nya ansikten till sitt produktionsbolag som råkar ha sina egna lagrar. Med dessa nya chefer har Johnson få planer på huvudet som involverar några fan-favoritfranchises.

Dwayne Johnson lägger till tidigare Sony Pictures Television-alumner till sitt företag

Som rapporterats av Deadline har Sony Pictures Televisions tidigare Senior Vice President Scott Landsman gått med i Seven Bucks Production. Landsman övervakade komediutvecklingen av produktionsbolagets olika komediprogram som Woke, Twisted Metal och Good Times. Han kommer att vara företagets tv-chef. Tillsammans med Landsman kommer Verves första internt befordrade kvinnliga agent, Melissa Fried, också att ansluta sig till familjen. Hon kommer att vara vice vd för filmutveckling och produktion.

Fried började sin karriär som underhållningsadvokat och har senare varit avgörande i karriärerna för olika filmskapare som Jac Schaeffer (WandaVision) och Meg LeFauve (Inside Out) för att nämna några. Som Seven Bucks Productions delägare Dany Garcia sa: “Detta är ett extremt spännande ögonblick för Seven Bucks, när vi utökar vårt team med två högkvalitativa chefer”, råkar hon ha mycket tilltro till de två nya cheferna.

RELATED ARTICLES

Mest populär