Wednesday, February 28, 2024
HemWweDwayne Johnson kan samarbeta med Disney igen för att göra om julklassikern...

Dwayne Johnson kan samarbeta med Disney igen för att göra om julklassikern trots att WWE nyligen återvänt, tyder rykten

Dwayne Johnson chockade alla med sin återkomst till WWE på dag 1 Raw. Han sågs gå i strid med den moderna Maharaja, Jinder Mahal. Mötet mellan de två var ganska kort och slutade med att Mahal var på den mottagande sidan av en People’s Armbow. Utöver det deklarerade Johnson att han var här för att stanna. Även om hans tid kan vara längre, går det ett rykte.

Amerikas favoritvideo idag

Ryktet antyder att Johnson kan ha ett ganska fullspäckat 2024. Medan han har återvänt till WWE kan han vara med i tävlingen om att bli med i en kommande Disney-remake.

Dwayne Johnson kommer att vara en del av en annan semesterfilm?

Enligt Daniel Richtman är ordet i stan att Johnson kan vara det första valet för Disney att arbeta i en nyinspelning av en klassisk julfilm. Filmen i fråga sägs vara Jack Frosten semesterkomedi från 1998. Även om ryktena inte har verifierats ännu, har den fått en del uppmärksamhet på nätet eftersom han redan har en semesterfilm klar för premiär.

Om The Brahma Bull får rollen i filmen kommer detta att vara hans sjätte film med Disney. Hans senaste arbete med studiorna var för filmen 2021 Djungelkryssning. Tillsammans med det är hans hittills mest populära Disney-film från 2016 Moana. Den animerade filmen från 2016 var en stor hit och fick studiorna att arbeta på en live-action-anpassning av filmen.

Originalet Jack Frost regisserades av Troy Miller. Den följde krönikorna om en man vars själ överfördes till en snögubbe efter en bilolycka. Originalfilmen möttes mest av kritiska recensioner. Den har dock under åren utvecklats till en kultklassiker.

Men om tillverkarna i slutändan väljer Dwayne Johnson kan det vara dags för fansen att glädjas. Chansen är stor att med den här filmen kan Hollywoodstjärnan ses i sin gamla personlighet.

Hur Dwayne Johnsons film kan förändras med den här filmen?

Under de senaste decennierna har Johnson utvecklat sin image som en pålitlig actionhjälte. Alla stora filmer som han har varit en del av har ett inslag av action och äventyr. Den största äran går till Fast & Furious-serien och Jumanji-serien. Även om fans har älskat den här sidan av den 51-åriga stjärnan genom åren, finns det några bortglömda klassiker av honom där han spelade en liknande roll. En sådan film är Spelplanen.

Filmen var från början av Johnsons karriär i Hollywood. I filmen spelade han rollen som Bostons quarterback, Joe Kingman. Fotbollsstjärnan får en överraskning när han får reda på att han har en sexårig dotter som han behöver ta hand om. Även om den fick mediokra betyg initialt, har den fått ett fans efter år. Filmen skiljer sig mycket från Johnsons senaste storfilmer eftersom den förlitade sig mer på hjärtat istället för action. Om han blir med i Jack Frost-omstarten är chansen stor att fansen kan få se den gamle Dwayne Johnson.

Vad tycker du om att Johnson spelar i en potentiell Jack Frost-remake?

RELATED ARTICLES

Mest populär