Monday, December 4, 2023
HemWrestlingDwayne Johnson kan följa i Will Smiths fotspår för detta prestigefyllda pris,...

Dwayne Johnson kan följa i Will Smiths fotspår för detta prestigefyllda pris, men möter hård konkurrens

Dwayne Johnsons status som en ledande Hollywood-stjärna har cementerats av hans kassaframgångar. Förutom att han själv är filmstjärna producerar han även innehåll med sitt eget produktionsbolag och erbjuder mycket mer på sina sociala medier.

Som skådespelare har han också vunnit mer än några få priser för att öka sitt redan förstärkta rykte. De flesta av dessa utmärkelser har varit för att vara den bästa skådespelaren, den mest populära kändisen bland andra.

Nyligen är The Rock nu aktuell för ytterligare ett prestigefyllt och unikt pris som kommer att få honom att gå upp mot de stora namnen.

YouTube kommer att dela ut sina populära Streamy Awards den 4 december från Beverly Hills. Priserna erkänner excellens inom videoinnehåll online och de som ligger bakom det. Den tidigare WWE-mästaren är en av de nominerade till Streamys i Crossover-kategorin.

Dwayne Johnson kunde efterlikna Will Smith

Som en av Hollywoods främsta stjärnor har Dwayne Johnson fått en hel del utmärkelser som ett erkännande av sina talanger. Han vann Teen Choice Awards 2017 och 2018, medan han också vann People’s Choice Award 2021 för Jungle Cruise som den manliga favoritfilmsstjärnan.

Faktum är att 2017 nominerades hans Seven Bucks-produktion i kategorin “Bästa samarbete” på YouTube Streamys.

I år är The Brahma Bull aktuell för ett individuellt pris i kategorin Crossover vid den 12:e årliga Streamys. YouTube kommer att livestreama priserna från Beverly Hills den 4 december.

Förra året vann DJ:s Hollywood-stjärna Will Smith samma pris och Black Adam-skådespelaren hoppas kunna efterlikna honom. Men han har en tuff konkurrens på sina händer.

DYK DYPARE

De andra nominerade i samma kategori inkluderar den berömda rapparen Post Malone, den brittiske kocken Gordon Ramsay, modellen Hailey Rhode Bieber och teamet av Lili Reinhart, Camila Mendes och Madelaine Petsch, känd som blondebrunetteredhead.

Alla dessa namn har enorma fans och har nått enorma framgångar i sina karriärer.

Malone har över 24 miljoner prenumeranter på YouTube. Han är ett stort namn i musikbranschen idag, med en världsomspännande dragningskraft. Andra som Gordon Ramsay och Hailey Rhode har också en legion av fans online som stödjer deras innehåll.

DJ:s innehållsskapande och popularitet konkurrerar lätt med dem i hans kategori, men det kommer inte att vara en lätt uppgift. Om The Rock kommer ut på topp och vinner priset kommer det bara att öka hans enorma berömmelse och ytterligare stärka hans varumärke på många plattformar.

Crossover-priset “erkänner offentliga personer som omfamnar digital kultur och visar bästa praxis.” På andra håll hoppas den mest prenumererade YouTubern, Mr. Beast, på att vinna årets skapare-pris för tredje året i rad.

RELATED ARTICLES

Mest populär