Tuesday, February 27, 2024
HemCody RhodesDwayne Johnson engagerar sig i ett hälsosamt möte med Kevin Hart, Tom...

Dwayne Johnson engagerar sig i ett hälsosamt möte med Kevin Hart, Tom Brady, Travis Scott och många fler efter en kaotisk brottning 40 kickoff

Dwayne Johnson är tillbaka i WWE, inte bara som styrelsemedlem i TKO-gruppen utan som brottare på huvudlistan. Även om hans vistelse kommer att bli kort, lagar han något gott inom den begränsade tid han har i kampanjen. Efter att ha mottagit hat från fans över sitt SmackDown-segment förra veckan, vände han hälen för att avsluta WrestleMania 40-presskonferensen. Men direkt efter att ha lämnat Cody Rhodes och WWE-fans i ett kaotiskt tillstånd, sågs Dwayne Johnson njuta av sin tid på en fest.

Dwayne Johnson chillar med sina vänner på Michael Rubins fest

Den amerikanske affärsmannen Michael Rubin gick till Instagram den 9 februari för att lägga upp en serie bilder med sina kändisvänner. Med på bilden var skådespelaren Kevin Hart, NFL-legenden Tom Brady, rapparen Travis Scott och WWE-legenden Dwayne Johnson. Bilderna togs på Rubins fest nyligen där Dwayne Johnson sågs i svart skjorta och bruna byxor.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Michael Rubin (@michaelrubin)

Tillsammans med bilderna hade Rubin ett speciellt budskap till sina gäster och fans. Han skrev i bildtexten: “Älskar att vara värd för rockstjärnan av förändringsmakare från sport, underhållning, affärer och kultur vid vår årliga Super Bowl-lunch med Casey Wasserman!! Så häftigt att se så många ledare från alla olika branscher mötas och dela idéer.” The Rock kommenterade, “”

Rubin är känd för sina fester som involverar kändisar från underhållnings-, affärs- och sportvärlden. Medan The Rock var närvarande på festen pågick SmackDown nästan 1000 miles away i Birmingham, Alabama. Det förklarar varför The Rock inte var tillgänglig i veckans avsnitt av SmackDown efter hans kaotiska möte mot Cody Rhodes i torsdags.

The Rock slår Cody Rhodes för att meddela sin hälvändning

WWE höll en presskonferens på T-Mobile Arena, Las Vegas för att starta deras resa till WrestleMania XL. Medan fansen var redo att bua The Rock, visade han tecken på sin hälvändning under sin intervju med Pat McAfee. Medan han stod på scenen tvekade han inte att slå Cody Rhodes efter att The American Nightmare förolämpat Roman Reigns.

Läs mer: Dwayne Johnson återvänder som Heel: All You Can Expect på Smackdown 2/16 Amid Roman Reigns vs. Cody Rhodes WrestleMania 40-match

The Rock är en medlem av den legendariska Anoa’i-familjen medan Roman Reigns agerar som The Tribal Chief. Så de två superstjärnorna tog på sig ansvaret att rädda sin stams stolthet. Nåväl, nu är det upp till Reigns att försvara sin stams stolthet när han möter Rhodos vid WrestleMania XL main event.

Vad tycker du om The Rocks drag på kick-off presskonferensen?

Inlägget Dwayne Johnson engagerar sig i ett hälsosamt möte med Kevin Hart, Tom Brady, Travis Scott och många fler efter en kaotisk brottning 40 Kickoff dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär