Tuesday, February 27, 2024
HemWweDwayne Johnson eller Stone Cold Steve Austin var så nära att skapa...

Dwayne Johnson eller Stone Cold Steve Austin var så nära att skapa historia innan deras WWE-karriärer bröts ner

Dwayne Johnson och Stenkall Steve Austin är två namn i WWE som lämnade kampanjen för tidigt. Johnson flyttade till Hollywood inom några år efter hans ankomst till den Stamford-baserade marknadsföringen. Samtidigt var Austin tvungen att avbryta sin karriär 2003 på grund av en allvarlig nackskada.

Amerikas favoritvideo idag

Om ödet inte hade planerat allt detta, så kanske båda brottarna hade kunnat lägga till fler prestationer till deras brottnings-cv. Enligt WWE Hall of Famer Begravningsmannendessa två brottningslegender kunde ha blivit den som bröt sin WrestleMania-svit.

UnderTaker förväntade sig att hans rad skulle brytas tidigare

The Undertaker startade nyligen en ny podcast, Six Feet Under med Mark Calaway, där han berättar om sitt liv i brottning och längre fram. I det senaste avsnittet av sin brottningspodcast pratade han om sin WrestleMania-serie. Han avslöjade att han förväntade sig att hans WrestleMania-serie skulle brytas tidigare än den gjorde.

Dessutom avslöjade han att enligt honom hade Johnson och Austin potential att göra det men ödet hade några andra planer. Han sa: “Vi visste inte att Steves karriär skulle avbrytas. Föga anade vi att Rock skulle komma ut och bli en stor filmstjärna. Jag skulle ha blivit matad av en av dem, och det hade varit det rätta att göra.”

Tyvärr var The Rock och Austin tvungna att lämna WWE tidigare än någon önskade eller förväntade sig, varför äran tilldelades Brock Lesnar att bryta The Undertaker’s Mania-svit.

Den på 21 och 1…

Under 21 år i rad höll The Undertaker sin rad obesegrad. The Undertaker’s WrestleMania segerserie började på WrestleMania VII 1991, där han besegrade Jimmy Snuka. Han fortsatte med att vinna den sista matchen i sin obesegrade rad mot Cm punk på WrestleMania 29 2013. Två undantag var dock när han missade WrestleMania X 1994 och WrestleMania 2000 på grund av skador.

Det var då i WrestleMania XXX 2014 som Lesnar gjorde det som alla hade ansett nästan omöjligt, vilket gjorde hela världen i total chock. Det var en svart dag för många fans när de bevittnade den misshandlade kroppen av The Undertaker, som låg i mitten av ringen, i en pöl av förlust och förtvivlan.

Ännu en WrestleMania-förlust för The Undertake kom 2017. Det var det Romerska regeringar som fäste honom på WrestleMania 33 och gav honom sitt andra nederlag i The Showcase of Immortals. Tror du att The Rock eller Steve Austin kunde ha avslutat The Undertaker’s Mania-svit om de stannade i WWE lite längre?

RELATED ARTICLES

Mest populär