Monday, February 26, 2024
HemUfc'Dumb SH*T'- Joe Rogan Express Frustration på 'Nya' UFC Drug Doping Program...

‘Dumb SH*T’- Joe Rogan Express Frustration på ‘Nya’ UFC Drug Doping Program efter Dana White Exempted Usada

USADA har varit känt för att vara en organisation som många UFC-fighters ogillade eller hade problem med. Organisationen har gjort en berömvärd tjänst för UFC för att förhindra fighters från att använda prestationshöjande droger. Vissa fighters verkar dock ha problem med hur USADA genomförde testerna. Populära MMA-personligheter som Joe Rogan, Paulo Costa och några fler har uttryckt sin besvikelse över USADA:s procedurer.

Amerikas favoritvideo idag

USADA fick enligt uppgift 7 miljoner årligen i betalt av UFC. UFC har dock skiljt sig från antidopningsorganisationen då de siktar på att starta ett nytt partnerskap med Drug-Free Sports International (DFSI). UFC färgkommentator, Joe Rogan delar med sig av sina tankar om UFC:s nya antidopningsbyrå.

Joe Rogan påpekar likheterna mellan USADA och DFSI

Rogan har varit på sidan där han anser att kämpar ska kunna använda ämnen som hjälper till att förbättra en persons återhämtningshastighet och hälsa. I ett nytt avsnitt av Joe Rogan Experience dyker programledaren Joe Rogan, tillsammans med UFC-mellanviktaren Bo Nickal, djupare in i likheterna mellan USADA och DFSI.

Rogan hävdar att DSFI kommer att hålla samma värde som USADA förutom drogtester vid orimliga tider. Rogan sa: “UFC:s nya drogdopningsprogram kommer att vara riktigt likt USADA. De kommer helt enkelt inte att göra det dumma skiten som att väcka folk på morgonen vid invägningar och sånt där.”

Rogan fortsatte med att detaljera DFSI:s hållning om läkemedel för återhämtning, “Tyvärr kommer de fortfarande inte att låta dem ta vissa saker som, precis som peptider, saker som kommer att förbättra deras förmåga att läka”, vilket antyder att kämpar fortfarande inte kommer att kunna använda ämnen som skulle förbättra deras prestationsförmåga och förbättra deras förmåga att läka.

Färgkommentatorn verkar stödja fighters som tar kosttillskott som förbättrar hälsa och prestation. UFC-kommentatorn och tidigare mästaren i mellanvikt, Michael Bisping, har dock en helt annan syn på fighters som använder PED.

Michael Bispings syn på PED-användning av fighters

På ett klassiskt gnäll på en av hans YouTube-videor, “The Count” Michael Bisping gick ut på Vitor Belfort för steroidanvändning. Bisping sa: “Hör du, vi lägger inte en boll i en korg, vi försöker inte få en boll i nätet. Vi försöker slå våra motståndare medvetslösa. Om du medvetet tar steroider hela tiden, då har jag ingen som helst respekt för dig.”

Bisping har en rättvis poäng när han uttrycker sin frustration över fighters som använder PED. Som tyvärr tappade Bisping ena ögat när han slogs mot Vitor Belfort, som ertappades med att använda prestationshöjande droger. De två kommentatorerna, Joe Rogan och Michael Bisping verkar dela olika perspektiv på fighters som använder PED.

“Can’t Use MMA Math Joe” – Colby Covingtons brister avslöjas av fans trots att Joe Rogan stöder den kontroversiella UFC-stjärnan

Podcast-värden, Joe Rogan, verkar vara på den lättare sidan av fighters som använder PED. Håller du med om Joe Rogans inställning till fighters som använder prestationshöjande kosttillskott? Eller anser du att krigare bör avstå från sådana metoder? Låt oss veta vad du tycker i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär