Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"Dude Probably an Alien": NBA-fans ignorerar nästan "Science" efter att ha sett...

“Dude Probably an Alien”: NBA-fans ignorerar nästan “Science” efter att ha sett medicinsk anomali under matchen

För några dagar sedan blödde den 9-faldiga NBA-All Star Russell Westbrook på banan. NBA-fansen var oroliga men när Westbrook väl sågs klara sig, andades fansen ut en lättnad. Denna lättnad varade inte länge eftersom en annan NBA-stjärna slogs ner under ett spel, vilket resulterade i en del blödningar. Den här gången var färgen på blodet dock oroande. NBA-communityt tog till Twitter för att diskutera detsamma.

Under matchen mellan Detroit Pistons och Cleveland Cavaliers, armbågades Cavs lilla forward Cedi Osman av Pistons shooting guard Hamidou Diallo. När båda spelarna föll till marken sågs Osman täcka sin näsa. Efter detta flyttades kamerans fokus till golvet som hade droppar av en gul substans. Den trefaldiga NBA All-Star Donovan Mitchell hördes hävda att Osmans blod var gult. Detta skickade NBA Twitter till en serie diskussioner.

NBA Twitter ignorerar vetenskap och förklarar Cedi Osman som en utomjording

Fansen rusade till slutsatsen att Osman förmodligen inte är människa. En tweet, i synnerhet, sa, “det är gult ** t** f***”. Detta var den mest sedda berättelsen på nätet. Vissa ville förstå “vetenskapen bakom” det gula blodet. Vissa uttryckte dock att vätskan antingen var sinus eller slem. Vissa fans var snabba med att hoppa till vetenskapliga förklaringar. De hävdade att den gula vätskan var spinalvätska eller specifikt “cerebrospinalvätskeläckage”. Fansen uppmanade Cavs-organisationen och NBA att ge Osman all medicinsk hjälp han behöver.

“Det är gult vad fan” 😂😂😂 snubbe förmodligen en utomjording

— Jordy P (@xcv_paul) 28 november 2022

Vad är vetenskapen bakom det?!

— Rusty (@chrispzx10r) 28 november 2022

Jag är en flebotomist och det är ett cerebrospinalvätskeläckage. Händer hela tiden i room4d-loben på tua-divisionen.

— Lakersnstuff (@lakersnstuff) 28 november 2022

Den mannen släppte ut slem stoppa det 😂 https://t.co/8hkxazSsrz

— Sick Van Exel (@TheDripFather) 29 november 2022

Bror började läcka ryggmärgsvätska https://t.co/JqYNGuS2E1

— That Boy (10-1) Can’t Stop Won’t Stop (@717jayden) 29 november 2022

Det är. Inte. Blod. Hej https://t.co/loKBBP2PgE

— . (@Yvng__g0d2) 29 november 2022

den här killen måste kollas upp. han är definitivt en utomjording av något slag. https://t.co/oTE2gkt3dR

— ausomness (@aus0mness) 29 november 2022

@NBA @cavs bättre förstå vad som hände med honom och se om han mår bra för det är inte normalt #NBA https://t.co/cv2CA1fyPC

— Kevyn Witt ⛈🌊 🇺🇸🇦🇷🇲🇽🇧🇷 (@KevynWitt) 29 november 2022

Matchen mellan Detroit Pistons och Cleveland Cavaliers

Mitt i detta medicinska anomalikaos lyckades Cleveland Cavaliers slå Detroit Pistons med 8 poäng. Cavs vinst leddes av Donovon Mitchells 32 poäng, Darius Garlands 16 poäng och Evan Mobleys 20 poäng. Bidrag från hela teamet stödde deras ansträngningar. Sådana övergripande prestationer har varit avgörande för Cavs under hela säsongen. Men speciellt i det här spelet kämpade Cavs för att nå korgen vid flera tillfällen.

Under konferensen efter matchen talade Cavs tränare JB Bickerstaff om lagets skott. Han sa: “Vi gjorde ett bra jobb med att skapa dessa skott, men de gick bara inte in. Tacka killarna för att de hittade ett sätt att vinna oss vinsten.”

Han påpekade också att målet för Cavs har varit att inte lägga segerbördan helt på Mitchells och Garlands axlar. Bickerstaff berömde sitt lag för att de har uppnått detta mål.

Pistons tränare Dwane Casey konstaterade att om laget skulle ha gjort det bättre med frikasten så hade resultatet förmodligen blivit ett annat. Han applåderade också Cavs för deras försvar, särskilt under den sista kvarten.

Vad tycker du om situationen med gult blod? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär