Tuesday, February 27, 2024
HemBob Arum"Dude a Middleweight": Fans ger blandade reaktioner på Gervonta 'Tank' Davis' gångvikt

“Dude a Middleweight”: Fans ger blandade reaktioner på Gervonta ‘Tank’ Davis’ gångvikt

Skulle du tro att om Gervonta Davisnu Abdul Wahid efter att ha konverterat till islam, ville slåss Chris Eubank Jr., kunde han förmodligen få det? Även om det återstår att se hur ‘Tank’ skulle prestera mot en motståndare som är längre och har en bättre räckvidd, kan Whaid potentiellt göra den vikt som krävs för kampen.

Tidigare i år, team Devin Haney ville teckna ett avtal med ‘Tank’. Dessutom, Bob Arum nämnde det Shakur Stevenson skulle ge Davis en tuffare kamp än Ryan Garcia. Men enligt ett klipp som blev viralt verkar det som att Davis hade råd att förbise lättviktarna i sporten.

Gervonta Davis blir misstro när han lär sig om sin vikt

Ett fan tog till X och delade ett kort klipp som ägs av Showtime. I klippet ses Gervonta Davis stå på vågen för att veta sin gångvikt. “Hur mycket väger jag?” frågar den nuvarande WBA lättviktsmästaren. Men svaret han får gör att “Tank” blir fullständigt misstroende. “154!” utbrister ‘Tank’. Och genast tömmer han fickorna för att stå på vågen en gång till. “Okej, väg mig en gång till”, hörs han säga. På detta svarar den andra personen “150”.

“Tank går runt på 160!!!”

Tankens faktiska gå runt vikt: pic.twitter.com/ld00RFGJes

— NUKE (@NukeUndisputed) 11 februari 2024

Som väntat överraskade det faktum att Gervonta Davis, som visat intresse för Conor Benn på sistone, vägde 15 kg mer än en lättviktare fansen. Som ett resultat kallade flera fans honom för en mellanviktare och reagerade på inlägget. Ett fan skrev, “dude a middleweight”.

“Tank går runt på 160!!!”

Tankens faktiska gå runt vikt: pic.twitter.com/ld00RFGJes

— NUKE (@NukeUndisputed) 11 februari 2024

I en liknande ton skrev ett annat fan: “Har precis sett det här! 150 lägenhet!”

Såg precis detta! 150 lägenhet!

— Bluntsportssc (@bluntsportssc) 11 februari 2024

En resonerade dock att Davis kläder hade en betydande vikt.

Han hade de tunga rövkläderna på sig så han kanske var 145

— #YeetYeet305 (@JunkieSrt) 11 februari 2024

Läs mer – Bob Arum avslöjar mästaren som kommer att ge Gervonta Davis “svårare” kamp än Ryan Garcia

På samma sätt hävdade ett annat fan att om ‘Tank’ tog av sig kläderna skulle han “förmodligen väga 143-145”.

Han väger faktiskt mindre än så. Han har alla kläderna på sig. Om han skulle ta av sig skulle han förmodligen väga 143-145

— Taniyah “SheRa” Price (@SheRaPrice_) 11 februari 2024

Slutligen hävdade en att Davis skulle slå Devin Haney på 140 lbs.

han slår fortfarande devin haney på 140

— Velma Dinkley (Lil Bish) (@NemoNuggets) 11 februari 2024

Ärligt talat, om Davis skulle förlora tillhörigheterna och kläderna han bar, skulle han väga runt 140 pund. Med det sagt kan man säkert konstatera att ‘Tank’ inte skulle gå för en kamp mot mellanviktsboxare som Chris Eubank Jr. och Liam Smith. Hur som helst, vad är din reaktion på det korta klippet? Blev du också förvånad över att han vägde 155 lbs från början? Dessutom, vem skulle du vilja se honom mot i sin comebackkamp? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Inlägget “Dude a Middleweight”: Fans ger blandade reaktioner på Gervonta ‘Tank’ Davis’ Walking Weight dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär