Monday, December 11, 2023
HemNFLDubbel glädje för familjen Kelce efter att Travis Kelce och bror Jason...

Dubbel glädje för familjen Kelce efter att Travis Kelce och bror Jason fått erkännandet “Sexigaste mannen och sexigaste idrottaren”

Kansas City Chiefs stjärnspelare Travis Kelce, som redan är i nyheterna för sitt påstådda förhållande med popikonen Taylor Swift, är i nyheterna igen, men inte på grund av Swift. På tisdagen tillkännagav People Magazine sin lista över Sexigaste Man Alive 2023. Den här listan har flera kategorier, som Sexigaste TV-stjärnan, Sexigaste Blockbuster-stjärnan och så vidare.

Travis har blivit utsedd till den sexigaste idrottaren av tidningen People’s. För familjen Kelce finns det ytterligare en anledning till att fira eftersom inte bara Travis finns med på listan, utan även hans yngre bror och Philadelphia Eagles-spelare Jason Kelce är med på listan.

Båda Kelce-bröderna finns på People’s Sexiest Man-listan

I tisdags lade Travis till ytterligare en utmärkelse till sitt liv när Jimmy Kimmel tillkännagav listan över sexigaste mannen i sitt program, och Travis förklarades som den sexigaste idrottaren. Det var dock inte ett lätt val. Det fanns starka utmanare mot Travis, som Lewis Hamilton och Joe Burrow, men i slutfasen av omröstningen fick Travis ett uppsving och framstod som den sexigaste idrottaren. Vissa människor tillskriver detta till hans påstådda romans med Swift.

Men detta är inte det. Travis yngre bror fanns också på listan över sexigaste man vid liv. Förutom att spela för Eagles, driver han också sin podcast “New Heights”, där han har delat många personliga anekdoter från sitt liv och om deras familj. Förutom Kelce-bröderna framträdde James Marsden som sexigaste tv-stjärnan, medan Chris Hemsworth valdes till sexigaste blockbuster-stjärnan.

RELATED ARTICLES

Mest populär