Saturday, December 2, 2023
HemNFL"Du vill vara skurken": CJ Stroud släpper lös den vinnande mentaliteten som...

“Du vill vara skurken”: CJ Stroud släpper lös den vinnande mentaliteten som fick Joe Burrow att springa för sina pengar

CJ Stroud är i en klass för sig nuförtiden. Efter att ha tacklat Buccaneers som gjorde honom till en omedelbar legend i söndags, visade sig Texans QB vara skillnaden mot Bengals också. Han utklassade marginellt Joe Burrow vilket hjälpte hans lag att vinna segern med 27-30. Den avgörande vinsten upprätthåller pressen på divisionsledaren Jaguars.

Men presskonferensen efter matchen var intressant. Stroud tackade fansen för deras stöd när de skulle vara “skurkarna”. Han tackade sedan den allsmäktige Jesus för att han stannade på deras sida. Och rookien QB krediterade också en viktig för lagens effektiva prestationer.

En överväldigad CJ Stroud avslöjar vinnarmentaliteten

Texanerna slog ut Bengalerna efter en tät strid. Joe Burrow hamnade under Stroud trots att han gjorde sitt bästa, då den sistnämnde konstruerade den sista kvartens field goal-drivning som säkrade vinsten. The Rookie QB of the Year-frontrunner stod för 356 yards för 23/39 jämfört med Burrows 347 yards för 27/40 och flyttade in på andra plats av passerande ledare under säsongen.

Stroud är utan tvekan den mest spännande rookie QB i grundserien. När han pratade med presskonferensen efter matchen hade Stroud mycket att säga. Han började med att prisa gud för att han var deras räddare. “Ja man, all ära och pris från min Herre och Frälsare Jesus Kristus.”

Sedan reflekterade han över deras prestation och insisterade på att det är den faktor som håller dem uppe över en formidabel motståndare som bengalerna. “Jag menar att det är svårt att vinna i NFL och det är ett fantastiskt Bengals lag där borta. Men jag tror att vi kom på ett tankesätt att vi inte kommer att nekas och det var enormt för oss”. Det ger oss ytterligare en inblick i vad som driver quarterbacken att konsekvent prestera på toppnivå.

Senare hade Stroud något ännu mer intressant att säga. QB ansåg lekfullt sitt lag som “skurk” i spelet och jämförde det med ett maskerat rån. Nåväl, nybörjaren QB tar med sig ett A-spel varje gång han sätter igång.

CJ Stroud tackar fansen för att de stöttar deras “skurkskap”

Det visade sig att Stroud uttryckte sin tacksamhet till fansen för deras stöd i bortamatcher som Bengals en som ägde rum på Paycor Stadium, Cincinnati. Han lovade vidare att fortsätta sin körning och önskade att biljetterna skulle sälja helt ut. “Många texaner här ute också… Jag hoppas verkligen att vi spelar mot Cardinals nästa vecka, alla drar upp och vi packar den där grejen… Jag vill verkligen att se en slutsåld Stadium… Vid det här laget tror jag att det är vad vi är redo för och den där juicen som ni kommer med, uppmanade Stroud fansen att fortsätta sitt stöd.

“Vi spelar med 100 % energi och även i det negativa, som att komma till bortamatchen, vill du vara skurken och ta på dig din mask, du rånar med dina bröder och du kommer att spela.” Som Stroud med rätta påpekade under presskonferensen, älskar atleten sina lagkamrater till döds och sättet han backar sin trupp under ett pressspel förklarar situationen för T. Strouds field goal under den senaste matchen var en annan skildring av Strouds bild som en. av de mest spännande rookie-quarterbackarna den här säsongen. 22-åringen kastade för 356 yards och ledde en ren drive under de sista 93 sekunderna i matchen mot Bengals, gled mot ett spelvinnande 38-yard field goal.

Stroud har nått sin karriärs bästa form hittills under sin rookiesäsong. Med redan 4 förluster, kan QB:s heroics skicka texanerna till slutspel? Det kommer att vara det mest intressanta svaret att söka efter. Texanerna möter kardinalerna nästa gång den 19 november, söndag. En vinst här skulle flytta dem ett steg närmare Jaguars och stänga slutspelsdistansen.

RELATED ARTICLES

Mest populär