Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"Du tror att du har svaret": Gervonta Davis slår en boxningssida för...

“Du tror att du har svaret”: Gervonta Davis slår en boxningssida för att ha spridit felaktig uppdatering mitt i Storbritanniens återkomstförhandlingar

Och Gervonta Davis returnerar. Eller är det bara ett rykte som drivs runt? Boxningsvärlden fortsätter att vänta på den amerikanska boxarens nästa kampmeddelande. Även om det verkade som fansens önskan hade gått i uppfyllelse, fick de ett bittert piller att svälja. När fansen och tidningarna trodde att de hade “svaret” krossade mästaren deras dröm på en svidande stil.

‘Tank’ slogs senast Ryan Garcia i en rekordfight i april förra året och tog en spektakulär KO-vinst. Sedan dess har han hållit sig borta från boxning och har gjort vågor utanför ringen. Från att byta religion till att köpa sitt område i Baltimore, 29-åringen har gjort allt utom att kasta ett slag i den fyrkantiga cirkeln. Därför var boxningsvärlden upprymd när Ring Magazine rapporterade om hans troliga comeback i somras i Storbritannien. Dessa rykten och spekulationer lämnade dock en dålig smak i Davis mun när han slog ner en sådan “boxningssida”.

Gervonta Davis skyr brutalt ryktesbruket

Tvärtemot Ring Magazines påståenden hade Boxing Kingdom ifrågasatt att Gervonta Davis nästa kamp skulle vara i USA. Dessutom hävdade sidan att Las Vegas återigen skulle välkomna lättviktsmästaren. Rykten, spekulationer och gissningar stämmer inte bra med Davis.

Lol, du tror att du har svaret men det har du inte. Du måste stanna på ditt ställe och vara en boxningssida..det är det som är fel nu..alla vill göra någon annans jobb när de inte ens är bra på sitt eget!

— Gervonta Davis (@Gervontaa) 27 januari 2024

Davis vände sig sedan mot sitt X-handtag och svarade på Boxing Kingdoms inlägg. Han skrev: “Lol, du tror att du har svaret men det gör du inte. Du måste stanna på ditt ställe och vara en boxningssida..det är det som är fel nu..alla vill göra någon annans jobb när de inte ens är bra på sitt eget!”

Det verkar som om rapporterna är borta från märket, och Baltimore-infödingen har ännu inte ringt sin nästa kamp. Frågan är fortfarande stor. Är det den amerikanska marken som kommer att ta emot honom härnäst, eller går han över till andra sidan Atlanten? Men hur är det med det lukrativa Mellanöstern som ständigt förskjuter Las Vegas?

“Tank” på väg till Saudiarabien?

När han nyligen frågade om Davis skulle åka till Riyadh någon dag, fick den lätta boxaren ett underhållande svar. HAN Turki Alalshikh vill att han ska slåss i Saudiarabien i år. Men Davis har en speciell efterfrågan.

Davis sa, “De gjorde mig arg, om de vill ha mig måste de skicka mig något till min ytterdörr…som 2 Ferraris eller (något)!” Medan han nyligen har flirtat med tanken på att träffas Devin Haney i ringen är kampen fortfarande långt ifrån avslutad. Fansen kanske får vänta ett tag innan de får konkreta detaljer om Davis återkomst.

Läs mer: “De försöker ta min frihet från mig”: “Trött” Gervonta Davis tränare Calvin Ford, som vägrar att prata om hans fall, öppnar upp efter att ha släppts från fängelset

Vad tycker du om dessa kommentarer av Gervonta Davis? När tror du att han kommer att göra comeback till boxningsringen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget “Du tror att du har svaret”: Gervonta Davis slår en boxningssida för spridning av felaktig uppdatering bland UK Return Talks dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär