Saturday, December 9, 2023
HemWrestling"Du skulle välja en liten S*x-scen över vårt förhållande": Nikki Bella fick...

“Du skulle välja en liten S*x-scen över vårt förhållande”: Nikki Bella fick ett stort utbrott på grund av John Cenas “Over Committed Supposed Boyfriend”-filmroll 2015

John Cena har blivit en ganska duktig Hollywood-skådespelare under de senaste åren. Han har varit en del av anmärkningsvärda franchiser och han har precis börjat. Innan han lyckades på den stora skärmen hade han några träffar under bältet. Men hans roll i en sådan film skapade en gång spänningar mellan honom och hans före detta fästmö, Nikki Bella.

Cena och Nikki Bella började dejta 2012 och deras förhållande visades till och med på TV när duon anslöt sig till rollistan i WWE:s reality-TV-serie Total Divas.

I ett av avsnitten avslöjade Cena för Nikki Bella om sin roll i en film som visade honom i en intim scen med skådespelerskan Amy Schumer. Detta ledde till ett fram och tillbaka mellan kändisparet, eftersom Nikki inte var nöjd.

Nikki Bella tog inte snällt emot att John Cena hade en intim scen i en film

John Cena spelade i filmen Trainwreck 2015, som gjorde det riktigt bra i biljettkassan. Många fans tror att detta var den första stora hiten i Cenas Hollywood-karriär. Filmen hade också Amy Schumer och Bill Hader i framträdande roller. I en av scenerna i filmen har Cenas karaktär Steven en intim scen med Schumers karaktär, som också involverade delvis nakenhet.

Innan filmen släpptes pratade Cena med Nikki Bella i ett avsnitt av Total Divas. Cena sa till Bella, “Den filmen handlar om Amy Schumers liv. Och jag är som en överengagerad förmodad pojkvän. Det finns några hysteriska scener där jag är som överdrivet besatt. Det är faktiskt riktigt roligt. Det är en hysterisk sexscen inblandad. ” Det här gick inte bra för Bella, som protesterade mot Leader of Cenation om den scenen.

LÄS MER: “John Cena Instagram Has Been Hacked”: John Cenas Instagram blir “Greatest Meme Page of All Time”, fans glada och roade

Nikki sa: “Du sa aldrig något till mig om as*x-scen. Jag är inte okej med full nakenhet.” Paret hamnade i ett gräl när Bella var upprörd över att Cena inte berättade för henne tidigare om den här scenen. Dessutom, efter att Cena sa att han skulle göra det ändå, svarade Bella: “Jag vet. För att du skulle välja en liten s*x-scen framför vårt förhållande. Jag antar att det är det galna för mig.”

Nikki Bella var inte nöjd med Cenas beslut att gå vidare med scenen i filmen och skrädde inte ner hennes ord. Och även om detta orsakade en del friktion mellan de två. Filmen gjorde bra affärer och hjälpte till att återuppliva Cenas Hollywood-karriär och han har inte sett tillbaka sedan dess.

RELATED ARTICLES

Mest populär