Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"Du ska inte...": Dwyane Wades dotter skolar mamma för att ha missbrukat...

“Du ska inte…”: Dwyane Wades dotter skolar mamma för att ha missbrukat julklapp

Är det inte irriterande när föräldrar försöker mocha din julklapp? Nåväl, Kaavia Wade såg till att tygla sin mammas entusiasm strängt i det avseendet. Dwyane Wade och hans fru, Gabrielle Union, gjorde deras yngsta barns jul extra speciell med några extra minnen. Men när Hollywood-stjärnan njöt av sin present – ​​du vet, den som Union och Wade fick henne – dikterade Kaavia villkoren för delning.

Amerikas favoritvideo idag

En rulle på Kaavias personliga Instagram hade texten “De bästa presenterna är de du inte kan packa upp.” Hon kavlade ut kakdeg med sin pappa medan hon var klädd i sina julpynt. Medan hennes kakor bakades eskorterade hennes föräldrar henne utanför huset till hennes present. Som bildtexten antydde var hennes present en stor studsmatta som inte fick plats i en presentförpackning.

Kaavia var så exalterad över presenten att hon provade den direkt. Hon fick sällskap av sin mamma och sin moster. Men de vuxnas dubbelstuds var för mycket för 5-åringen. När hon kröp ur kaoset sa hon med agg: “Du får inte hoppa för hårt.” Gabrielle Union, som har flugit en hel del som hejaklacksledare på Bring It On, blev förvånad över att ha blivit skolad av sin dotter.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kaavia James Union Wade (@kaaviajames)

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär