Saturday, December 9, 2023
HemTennis"Du måste städa upp det" - 41-åriga Serena Williams avslöjar den hårda...

“Du måste städa upp det” – 41-åriga Serena Williams avslöjar den hårda verkligheten av att “baka” med femåriga dottern Olympia

Nyligen var Serena Williams på Drew Barrymore Show där hon berättade om sin kärlek till bakning. På frågan om huruvida hon gillade att baka med sin dotter eller inte, fick Serena ett ursäktande “nej” som svar.

Serena Williams dotter, Olympia, är redan känd för sina bakkunskaper. Faktum är att om man ska tro hennes far, Alexis Ohanian, vill Olympia bli bagare i framtiden.

Serena Williams har en handfull röra när hon bakar med dottern Olympia

På showen fick Serena frågan om hennes “guilty pleasure”. Något som hon vet är helt fel men hon kan inte sluta göra det. Till detta erkände Serena “Jag älskar att baka och jag vägrar att baka glutenfritt.”

Drew frågade vidare Serena om hennes kärlek till bakning. Det visar sig att Serena är allergisk mot gluten. Men hjärtat vill vad det vill, eller hur? “Jag ska äta det [cakes with gluten] och jag lider bara i några timmar och jag mår bra du vet”, sa Serena.

Serenas dotter Olympia älskar också att baka. Naturligtvis var nästa fråga från Barrymore: “Tycker du om att baka med din dotter?”

Serena verkade lite ovillig att svara på frågan. Hon skrattade dock obekvämt och svarade öppenhjärtigt att det gör hon inte. Mamma Smash bad att hennes dotter aldrig skulle se den här intervjun och förklarade: “Hon lägger saker överallt.” Serena fortsatte med att prata om sin dotters bedårande upptåg i köket. Olympia gör oreda och älskar att göra det bara för skojs skull. Men som alla mammor försökte Serena disciplinera henne lite med åldern. “Jag lär henne nu när hon är lite äldre. Jag är typ okej, var försiktig för om du gör en röra måste du städa upp den”, avslöjade hon

Den här planen har dock inte varit särskilt framgångsrik än så länge sedan Olympia blev kär i dammsugaren.

Vad mer pratade Serena och Drew om?

Serena pratade vidare om vad en “fuskdag” betyder i hennes liv. Till fansens stora förvåning gör hon en fuskdag precis som vilken annan person som helst. Hon sover, tittar mycket på tv och går inte hemifrån.

Även om Serena slutade med tennis för en tid tillbaka för att fokusera på andra saker i sitt liv, gillar hon inte att säga att hon är pensionär. Den tidigare världens nummer etta har arbetat på hennes “Serena Ventures”.

RELATED ARTICLES

Mest populär