Saturday, December 9, 2023
HemWrestling"Du måste be om det": Skådespelerskan på 80 miljoner dollar säger att...

“Du måste be om det”: Skådespelerskan på 80 miljoner dollar säger att Dwayne Johnson kan ta din hand som en koala

Dwayne Johnson är en av de mest älskade kändisarna i världen just nu. Hans karisma och lättsamma karaktär i intervjuer har gett innehåll för många TikToks och YouTube-shorts. 1 till 2-minuters korta videor av någon som trollar eller steker Johnson, mestadels hans medskådespelare eller The Rock som ger några värdefulla råd har varit på våra enheter då och då när de scrollar i sociala medier.

På tal om dessa medskådespelare är den främste boven bland dem ingen mindre än Kevin Hart. Mannen har åkt på The Rock ända sedan de började arbeta tillsammans på filmen Central Intelligence, tillbaka 2017. Men inte ens han är den enda som tar bilder på Johnson. Hans Red Notice-medaktörer, Gal Gadot och Ryan Reynolds, tog också några när de var i intervjuer. Men enligt Johnson själv gillar han inte intervjuer med någon annan kändis än denna Hollywood-skådespelerska, även efter att hon avslöjat detta faktum om Johnson.

Hollywood-skådespelerskan hade ett konstigt koalaskämt om Dwayne Johnson

Medan han spelade en omgång att gissa vilket australiensiskt djur som är giftigt eller inte, svarade Blunt, koala till det inte giftiga. Sedan tillade Johnson, “Men om du håller dem kommer de att slå i din hand.” Till vilket Blunt skämtsamt svarade: “Lite som Dwayne Johnson. Han är söt, men han ligger i din hand.” Efter det delar de två ett utbrott av skratt, men Johnson tillade: “Du måste be om det och vi måste vara fulla.”

DYK DYPARE

De två arbetade på filmen “Jungle Cruise” som släpptes 2021. Filmens framgångar ledde till bekräftelsen av en uppföljare i framtiden. Medan Johnson och Blunt har händerna fulla med andra projekt kommer de säkert båda tillbaka för uppföljaren. En av anledningarna till filmens framgång var parets kemi. De studsade av varandra väldigt bra i filmen såväl som intervjuerna för marknadsföringen av filmen.

Även om det inte finns något datum för uppföljaren, har regissören säkert hajpat publikens förväntningar. När han pratade om uppföljaren nämnde han att omfattningen och produktionen för filmen kommer att vara mycket större än originalet. Han nämnde också att förhållandet mellan huvudkaraktärerna kommer att utforskas mer i detalj.

Berätta för oss om du är exalterad över Jungle Cruise-uppföljaren i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär