Saturday, December 9, 2023
HemeSports"Du ler, och du är klar": Twitch Star xQc fångar kollegastreamern Kai...

“Du ler, och du är klar”: Twitch Star xQc fångar kollegastreamern Kai Cenat Red-Handed rodnad till Amouranth och Corinna Kopf medan du spelar “Smash or Pass” på Stream

Kai Cenat och xQc är två av de mest prenumererade streamers på Twitch. Dessutom gick Kai om xQc för några månader sedan för att ta förstaplatsen. Men detta betyder inte att de två har fiendskap sinsemellan. Istället är de på vänskapliga villkor och har streamat tillsammans den senaste tiden.

Under en livestream nyligen bestämde sig Felix “xQc” Lengyel för att veta om Kai Cenats smak hos kvinnor. Så han började spela det berömda spelet “Smash and Pass” med 20-åringen. Den kanadensiska streamern visade bilder på kvinnliga streamers och innehållsskapare för Kai, och han var tvungen att säga vilka som är hans typ.

xQc frågar Kai Cenat om han gillar Amouranth och Corinna Kopf

Under sessionen “Smash or Pass” frågade den 26-årige Twitch-streamern Kai Cenat om han ville gå ut med Amouranth. Hon är en Twitch-streamer känd för sin badtunna och AMR-strömmar. Vidare är hon bland de bästa kvinnliga streamer på Twitch just nu.

Cenats svar förvånade dock xQc då han avvisade den 28-åriga ‘ASMR Queen’. Kai sa: “Fantastiskt men inte min starka sida.” En förvånad Lengyel ifrågasatte varför den mest prenumererade Twitch-streamern avvisade Amouranth. Kai förklarade igen att hon var en vacker kvinna, men inte hans typ.

Sedan fortsatte xQc att fråga om andra kvinnliga internetpersonligheter. Men när han sa Corinna Kopf visade Kai en spännande reaktion som fångade xQcs uppmärksamhet. Kanadensaren började skrika: ”Du ler och du är klar. Du log automatiskt. Jag tror att jag vet vad det betyder.”

Kai Cenat frågade vad han förstod av hans reaktion. På vilket xQc svarade att Kai möjligen tvekade att svara eftersom det gick rykten om att Corinna dejtade Adin Ross. Cenat nämnde tidigare att han inte dejtade sin väns ex-partner. Men sedan sa Kai, “De dejtade aldrig, hon kan bli utslagen.”

Amouranth ser upp till Cenat och Adin Ross

Kai Cenat avvisade Amouranth, eftersom hon inte är hennes starka sida. Men skulle han få samma reaktion efter att ha vetat att “ASMR-drottningen” ser upp till honom? I en nyligen intervju med eSports reporter Jake Lucky, avslöjade Siragusa att hon blir inspirerad av IRL-skapare som Kai Cenat och Adin Ross.

Siragusa tycker att båda Just Chatting-skaparna är coola. Vidare har hon redan samarbetat med Ross i en badtunnavideo. Så hon kanske också vill samarbeta med den 20-åriga Cenat. Det kan vara en rolig livestream att se.

RELATED ARTICLES

Mest populär