Wednesday, February 1, 2023
HemOlympics"Du kompromissar bara", världens rikaste man Elon Musk fick trubbiga råd från...

“Du kompromissar bara”, världens rikaste man Elon Musk fick trubbiga råd från surfikonen Laird Hamilton om sin livsstil, avslöjat 2019

Laird Hamilton är en perfekt illustration av hur någon kan uppnå berömmelse via en passion för en viss sak. I sin framstående karriär har han upplevt enorma framgångar och popularitet. Hans hårda arbete och engagemang har spelat en stor roll i hans prestationer. Legenden tror att överskott av allt är dåligt, även om det är hårt arbete.

2019 dök Laird Hamilton upp på en podcast med Joe Rogan och öppnade upp om hans uppfattning om att överdriva arbete och hans möte med Elon Musk.

Laird Hamilton berättar om sitt möte med Elon Musk

Hamilton sa att folk har börjat romantisera kulturen med överbokning. Människor känner stor ära och stolthet över att gå miste om viktiga saker på grund av onödig besatthet av ansträngning. Han sa: “De tycker att det är ett hedersmärke.”

Han tillade vidare att hon en gång rådde Elon Musk angående samma sammanhang. Hamilton mindes att han pratade med Elon Musk om hans livsstil under sitt besök på SpaceX. “Jag lade min hand på hans bröst och sa att du måste ta hand om det här, du måste ta hand om dig”, berättade han.

Joe Rogan frågade vidare Hamilton om Elon Musks reaktion. Hamilton svarade att Elon inte reagerade så mycket. Att han var genuint orolig för Elon Musks hälsa och kost. Hamilton kände att människor som han kan göra underverk om de tar väl hand om sig själva. “Föreställ dig vad de kunde göra helt balanserat”, tillade han.

Hamiltons inställning till balans i livet

Hamilton anser att en allmänt hälsosam livsstil är nyckeln till optimal prestation inom alla områden. En person bör vara nöjd i alla aspekter av sitt liv för att uppnå sina mål och fortsätta att utmärka sig på samma gång. Han tillade också att om ens en av dessa aspekter saknas, så skulle det ha en direkt inverkan på en individs prestation. Han sa, “Ditt huvud måste vara klart när du går in i din prestation, hur det än ser ut.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

Laird Hamilton har alltid betonat det faktum att han inte förstod människors besatthet av överdrivet hårt arbete. Hamilton känner att människor går miste om många viktiga saker bara för att de vill ha erkännande för sina uppoffringar. “Du kompromissar”, tillade han.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär