Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"Du kommer att äta dina ord": Floyd Mayweather och en kvinnlig familjemedlem...

“Du kommer att äta dina ord”: Floyd Mayweather och en kvinnlig familjemedlem byter hullingar under vänskaplig konkurrens mot pappa i klippet 2021

Floyd Mayweather Jr. är bland de mest etablerade boxarna i världen. Hall of Famer fick boxningsinstruktion från olika utmärkta boxare i hans familj under uppväxten. En av de viktigaste influenserna på hans liv och den person som hjälpte honom att utvecklas till den idrottare han är idag är Floyd Mayweather Sr. hans far. Ta en titt på en video som nyligen dök upp om boxningsteamet för far och son.

Floyd Mayweather Jr. verkade ha en fantastisk tid med sin pappa och familj i videon. Mayweathers hushåll ses varva ner i en salong. Både Mayweathers far och son drar bråkrelaterade skämt. Andra familjemedlemmar, å andra sidan, ses fnissande och spela in scenen på sina telefoner.

50-0-kämpen skämtade med sin far och sa, “Du kommer att äta dina ord,” om och om igen. Ljudet var inte särskilt tydligt eftersom familjemedlemmar skrattade och pratade samtidigt. I sina bästa år deltog boxaren Mayweather Sr. från 1973 till 1990. I början tränade han sin son, och han hjälper idag till att träna andra unga boxare.

Floyd Mayweather förväntade sig att riskera sitt proffsrekord

Boxningens “The Pretty Boy” var nyligen engagerad i sin karriärs femte utställningsmatch. Han kvitterade i ringen mot brittiska Youtubern Deji, på Coca-Arena i Dubai. Han drog sig tillbaka från professionell boxning 2017; när han vann mot UFC-superstjärnan Conor McGregor i den 10:e omgången. Den amerikanske boxaren drog sig härligt tillbaka från sporten med ett perfekt resultat på 50-0.

Även om Mayweather inte har avslöjat sin nästa motståndare för en utställningsmatch, hade han dock tidigare nämnt att han skulle möta McGregor i en revansch 2023. Den första matchen i sig var en storsäljare och anses vara en av de mest lukrativa i historien. av sporten.

Enligt rapporterna kommer revanschen innehålla två matcher. Den första kommer att äga rum i en boxningsring, och den andra kommer att ske i en Octagon. Mayweathers boxningsrekord kommer också att stå på spel i denna kamp. Fansen väntar redan på denna magnifika kamp, ​​som förväntas vara värd häpnadsväckande 1 miljard dollar.

Vem tror du kommer att vinna kampen mellan de två? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär