Friday, December 8, 2023
HemBodybuilding"Du har inspirerat min ätstörningsåterhämtning": Trots bakslag utökar Liver King-fans stödet när...

“Du har inspirerat min ätstörningsåterhämtning”: Trots bakslag utökar Liver King-fans stödet när steroidsanningen på 12 000 USD avslöjas

Liver King har befunnit sig mitt i stora kontroverser utanför den avlidne tidigare UFC-mästaren. Informationsläckan om hans steroidkonsumtion har rört upp blandade känslor i fitnessvärlden.

Brian Johnson, alias Leverkungen, har byggt upp hela sin image och projicerar sig själv som en modern grottman. Han säger sig ha byggt sin kroppsbyggnad genom att anpassa förfädernas sätt att äta rått och naturligt. Han hävdade också att han aldrig har konsumerat några steroider och avråder starkt från att använda dem.

Fansen stödjer leverkungen trots Exposé

Den 29 november 2022 publicerade innehållsskaparen Derek, som driver YouTube-kanalen “More Plates More Dates” en video som exponerade Johnson. Den timmeslånga videon fick titeln “The Liver King Lie”. Inom två dagar har videon samlats på mer än 1,8 miljoner visningar. I videon delade han detaljer och “bevis” som säger att leverkungen konsumerar steroider till ett värde av $12 000 varje månad.

Läckan har gjort fitnessvärlden splittrad. Medan vissa blev chockade av nyheten, hävdar många att de såg det komma. Men mitt i hela kontroversen finns det ett fåtal som fortfarande väljer att stå vid fitnessinfluencern. Några av dessa lojala fans nådde stjärnan via kommentarsektionen i hans senaste Instagram-inlägg.

En supporter kommenterade, “Här fortfarande för dig. Du har inspirerat min återhämtning av ätstörningar.” En annan skrev: “Jag stöder dig och tycker att du är en stor positiv kraft i världen. Tack.”

DYK DYPARE

Ett tredje fan skrev: “HGH är inte steroider. Jag är inte direkt “CHOCKAD” över att han tog HGH dock. Vissa delade också uppfattningen att även om de visste om konsumtionen innan läckan, valde de ändå att stödja kungen. Nedan är fansens reaktioner på Twitter som kom ut till stöd för leverkungen.

Hatet mot honom är så småaktigt. Ingen följde honom och tänkte att om de tar hans kosttillskott kommer de att se ut som honom. #LeverKing främjar hur man lever en hälsosammare och mer aktiv livsstil borta från 📱@BioLayne publicera din telefonskärmtid för den här veckan. Hjälp till att bevisa min poäng jag gör.

— Quentin  (@QuentinWiIey) 30 november 2022

Jag har följt honom med antagandet att han går på steroider och jag älskar fortfarande att bli inspirerad av hans vanor för att bli en bättre version av mig själv.

— Ängel 🥩 (@Ang31ooo) 29 november 2022

De flesta killar kunde ta 2x Liver Kings PED-lista

Fortfarande byggas som Pete Davidson eftersom de inte fungerar och inte är konsekventa.

Fakta. @mig inte.

— Boyd Myers (@boydmyers) 1 december 2022

Oavsett vad han motiverade många människor att ändra sina vanor och bli en hälsosammare version av sig själva i processen, inte dåligt eftersom han inte skadade någon med vad han delade med sig av att lyfta tunga vikter och äta på ett visst sätt

— Bill (@Bill39373114) 30 november 2022

Den värsta delen av Liver King att bli utsatt för steroider är att normer kommer att misskreditera hans kroppsbyggnad och tillskriva den 10k i månaden HGH

I verkligheten tränade han som en galen man (två gånger om dagen) och gick 10 mil om dagen

99,9 % av människorna skulle inte se ut som honom ens med roids

— Niners (@BowTiedNiners) 29 november 2022

Backslash och hån

Medan vissa blev chockade över avslöjandet var de flesta av publiken förberedda på det. De använde detta tillfälle för att förlöjliga de troende. Folk gick till Twitter för att dela sin ståndpunkt i frågan. Medan några blev förolämpade och ropade ut stjärnan, hånade de flesta bara hela situationen.

En användare twittrade om hur uppenbar konsumtionen var, “Om du är överraskad av nyheterna om leverkungen borde du förlora din rösträtt.” En annan skrev hån mot de som inte såg det komma, “Varför pratar folk om att leverkungen går på steroider? Naturligtvis går han på steroider och alla som trodde något annat är en idiot.”

Om du blir förvånad över nyheten om leverkungen bör du förlora din rösträtt.

— Brandon (@brandonmancine) 29 november 2022

Folk chockade över LIVERKING shit is wild 😂. Dessutom, är det inte olagligt att lägga ut någons hälso-/läkemedelsinformation till allmänheten?

— Bradley Martyn (@BradleyMartyn) 30 november 2022

Jag blev inte riktigt förolämpad av Liver King-avslöjandet (det var uppenbart).

Vad som är mer stötande är tydligen att hans maximala marklyft är 455

— Barbarisk lärjunge (@barbaricvitalsm) 30 november 2022

Varför pratar folk om att leverkungen går på steroider? Självklart går han på steroider och alla som trodde något annat är en idiot pic.twitter.com/TTSYe5TNh3

— Jake Shields (@jakeshieldsajj) 30 november 2022

Medan internet fortsätter att brinna, låt oss veta i kommentarsfältet vad du tycker om hela kontroversen.

Titta på Story: Jake Paul Rips Into Andrew Tate på Logan Pauls podcast: Exposer Unsent DM, Sends a Chilling Warning, and more.

RELATED ARTICLES

Mest populär