Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Du har ingen aning om vem jag är": Före detta NFL-stjärnan Chad...

“Du har ingen aning om vem jag är”: Före detta NFL-stjärnan Chad Johnsons matkritikerjab på Keith Lee Sparks TikTok Sensations eldiga svar

Keith Lee och Chad Johnson sparrar mot varandra. Deras utvalda slagfält- sociala medier. Johnson, den tidigare Bengals WR hamnade i ett slagsmål med MMA-jätten. Duon hamnade i ett krig tidigare denna månad på grund av någon restaurang som kritiserade skämt. Med början från WR, ropade Johnson ut MMA-stjärnan för att ha granskat och kritiserat näringskedjorna. När han talade på NightCap-showen med Shannon Sharpe, blev WR irriterad.

Chads ordval och hela avsnittet med att ta potshots på fightern gick inte bra. Som väntat var Lee inte imponerad av skämten och slog in med sina hårda uttalanden. Han lade nyligen upp en video där han ropade ut Johnson och till och med visade vem som är den riktiga chefen! När han satt i sin bil sa den unga MMA-stjärnan till och med att Johnson inte hade någon aning om vem han pratade med! Saker och ting verkar fula just nu och potshots kan fortsätta komma!

Keith Lee tystar Johnson med ett hårt svar

Att leva i en era av sociala medier ger användarna friheten. Friheten att uttrycka personliga åsikter och känslor. Chad Johnson uttalade sig tidigare i veckan om att Keith Lee granskar restaurangerna i hans område. Efter att Johnson påpekat att han inte vet vad Lee gör och att han är mycket osannolik. Lee kom tillbaka vid WR på hans sätt. Han gjorde en video där han satt i sin bil och gav en öron till ex-NFL-stjärnan, “För mig verkar det som att du inte har någon aning om vem jag är och det är helt ok. Huvudsaken handlade om mina kvalifikationer. Jag ska vara ärlig mot dig, jag har varit en professionell fighter de senaste 10 åren.”

Även om det inte lät så seriöst gav Keith ifrån sig en hotfull stämning. Saker och ting kan bli katastrofala och till och med gå in på en ful väg om pakten inte ingås snart! TikTok-sensationen tog ytterligare hans förakt till en annan nivå. Medan MMA-stjärnan nämnde ett exempel angående finansieringen av cancerbehandling för en restaurangägare.

Till tittarnas förvåning står till och med Johsons dotter Jicyra för Keith Lee. Bengalernas före detta WR uttryckte sina känslor och sa: “Min dotter fick mig att gå ihop, min dotter sms:a mig, som att min dotter slog mig, som “Hör här, vi Team Keith Lee här borta.” … Du vet, när din dotter får dig tillsammans, ja, du kommer inte att vinna det där.” Johnson befinner sig mitt i en våg av sexualitet som slår honom hårt efter den senaste NightCap-videon.

Johnson öppnar en burk med sexualitetsrelaterade incidenter

Chad Johnson – den pensionerade stjärnan gav sina ärliga åsikter inte bara om några restaurangrecensioner utan också om sexualitet. Han avslöjade i det senaste avsnittet av The Nightcap with Sharpe att ex-spelaren avslöjade att han skulle stötta sin partner oavsett vad. Om hans partner skulle göra ett OnlyFans för att stödja ekonomin och familjen, skulle Johnsons stödja henne.

“Barn gillar inte riktigt din make”: Shannon Sharpe och Chad Johnson packar upp Josh McDaniels Raiders uppsägning genom att relatera det till makeförräderi

Detta kommer in efter att NBA-spelaren Joe Smiths fru hamnade under eld för att ha gjort en OnlyFans. Chad som själv var dansare och strippa redan 1997 kände till de ekonomiska svårigheterna när han växte upp. Samtidigt som han blev känslomässig, berättade Johnson i september i år att han när han gick på Saint Monica College skulle ta av sig för att betala för lätta räkningar. Därför hade han ingen skam i att stödja sin partner vad som än må!

Hela sagan om Keith Lee som reagerar skarpt på Johnsons kritik kan bli värre. Även om det för närvarande verkar dämpat, skulle Tchad längta efter att komma tillbaka till MMA-fightern.

RELATED ARTICLES

Mest populär