Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"Du har en världstitelkamp": Fans besvikna efter att Regis Prograis skateboardträningsklipp blev...

“Du har en världstitelkamp”: Fans besvikna efter att Regis Prograis skateboardträningsklipp blev viralt inför Devin Haney-kampen

I en mycket efterlängtad superlättviktsmatch som kommer att utspelas på Chase Center i San Francisco lördagen den 9 december, Devin Haney och Tydligen Prograis förbereder sig för en storsäljande showdown, som kommer att sändas live på DAZN PPV. Haney försöker bli världsmästare i två vikter efter att ha erövrat lättviktsdivisionen. Å andra sidan ser Prograis ännu ett framgångsrikt försvar efter sin seger mot Danielito Zorrilla.

Nu har Regis Prograis tagit en okonventionell väg i sitt träningsprogram – en balansbräda när Prograis graciöst balanserar den digitala arenan utbryter med reaktioner. Men här är vändningen du inte såg komma. När det virtuella skämtet utspelar sig är en fråga stor: kan han bemästra balansen på ett bräde hjälpa honom att erövra Haney i ringen?

Regis Prograis lämnar fansen förvirrade

Mitt i det livliga åsiktsutbytet uttrycker åskådarna skepsis mot poängen med balansbrädan. Var videon bara för skojs skull eller finns det större planer på gång?

Skepsisen och lekfulla ribban fortsätter, med ett fan som humoristiskt föreslår detta.

Mitt i skämten pekar denne skeptiker ut en giltig detalj.

Dessutom ger precisionen i denna prognos intensitet till den virtuella dialogen. Det är som om fansen redan har skymtat in i framtiden för titeluppgörelsen.

Utan tvekan väcker Prograis val att träna på en balansbräda inte bara en våg av reaktioner utan tänder också en kollektiv fantasi inom boxningscommunityt online. Detta fan varnar ‘Rougarou’ att vara försiktig, med hänvisning till att han har en “världstitelkamp”.

Enkelheten med en balansbräda blir en duk för fans att måla sina förutsägelser, kritik och lekfulla jämförelser. På denna digitala arena, där varje kommentar är ett slag i ringen av sociala medier, blir Prograis okonventionella träningsval en katalysator för ett livligt utbyte av perspektiv. Utan tvekan väntar fansen med kvarnade andetag på att dessa två superstjärnor ska komma in i boxningsringen.

Spännande uppgörelse börjar: Haney vs. Prograis

Haney uttrycker sin entusiasm över att slåss i sin hemstad, och betonar den elektriska energi han förväntar sig på Chase Center. 24-åringen är självsäker trots att han gått upp i vikt och hävdar att han kommer att dominera Prograis och göra ett uttalande i welterviktsdivisionen. Prograis är i sin tur fast besluten att bevisa sin överlägsenhet i 140lbs-kategorin, och avfärdar Haneys framgång på 135lbs. Med en djärv förutsägelse lovar han att inte bara slå Haney utan att orsaka skada, och hävdar att det kommer att bli en ensidig tävling.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Regis “Rougarou” Prograis (@regisprograis)

RELATED ARTICLES

Mest populär