Monday, December 4, 2023
HemeSports"Du har äntligen lagt till NBA Youngboy!!! Tack”- Fans Go Gaga...

“Du har äntligen lagt till NBA Youngboy!!! Tack”- Fans Go Gaga när Fortnite tillkännager ännu ett fan-favorit samarbete och outfit hud

Fortnite uppdateras regelbundet. Ibland är uppdateringarna stora nya kapitel, ibland säsonger, ibland är de bara några skinn för spelare att köpa. Och dessa uppdateringar håller saker fräscha för spelare. Spänningen av förväntan att få något nytt att använda i spelet är något annat.

Den här veckan var det lite annorlunda. På grund av en ny säsong som snart börjar, fanns det några nya tillägg till spelet. Men nyligen gav Epic Games Fortnite-fans något som gör dem väldigt glada.

Epic Games tog till Twitter för att avslöja ett nytt skal för Fortnite. Skinnet heter A Goat, och det är geten från Goat Simulator 3. Och denna överraskningsuppenbarelse har fans överallt mycket exalterade. Vissa av dem visar sin spänning genom att bara tacka Epic medan andra gör några konstiga kommentarer.

För de omedvetna är Goat Simulator en serie spel där spelare styr en get. De kan bara gå runt och göra konstiga saker, störa folk och orsaka kaos. Det första spelet var så framgångsrikt att det blev en popkulturikon.

Samla ihop flocken och omfamna juverkaoset.

“A Goat”-outfiten med, det stämmer: en get från Goat Simulator 3, finns nu i butiken! pic.twitter.com/i51kOdRMSh

— Fortnite (@FortniteGame) 27 november 2022

ÄNTLIGEN LÄGDE DU TILL NBA YOUNGBOY!!! TACK

— Luz Noceda (@YoungBlight) 27 november 2022

Här är en kombo för geten om någon vill ha en lol. pic.twitter.com/7b0WIU7sVc

— 🦃 Zoinkster 🥔 (@The_Zoinkster) 27 november 2022

gör nu ett föremål som gör att du kan bli en get som fungerar precis som getsimulatorgetterna

— avery 🐝👾 (@LuzWithASnake) 27 november 2022

The Goat och Fortnite är en perfekt match

Fans av alla liveservicespel blir lika upphetsade över avslöjandet av de minsta sakerna. Så det här är inget nytt och inte heller förvånande. Men tillägget av The Goat från populära oberoende videospelserier är något annat. Geten själv är känd för att göra människors liv till ett helvete i sitt eget spel. Att stöta på dem “Horn First”, ibland bara spränga grejer i luften, dess skenande vett inga gränser.

Det skulle vara roligt att se vilka känslor Epic Games planerar att släppa för denna specifika hud. Fansen är glada över tanken på att skjuta varandra som en get. Nu måste vi påminna er om att det har funnits många konstiga karaktärer i Fortnite tidigare också.

Människor med pannkakor för huvuden, en lama-man, som namnet antyder, det är en halv man halv lama hybrid. Poängen är att med dessa typer av skins som redan finns i spelet är det inte konstigt att se Goat från Goat Simulator som det senaste tillägget.

Vad är dina tankar om det senaste hudtillskottet? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

SE DETTA NU- De galnaste Fortnite-säsongerna hittills

RELATED ARTICLES

Mest populär