Saturday, December 9, 2023
HemTennis"Du har aldrig rätt som mamma" – Serena Williams blinda bibeltro som...

“Du har aldrig rätt som mamma” – Serena Williams blinda bibeltro som hon vill förmedla till femåriga dottern Olympia

Serena Williams var mycket tydlig i sin avsikt att gå i pension. En av de största anledningarna var att hon ville spendera mer tid med sin dotter, Olympia, efter att hon gått i pension. Och det är precis vad den 14-faldiga Wimbledon-mästaren har gjort. Men att höja Olympia har medfört några oväntade utmaningar.

Serena fokuserar på en aspekt som har varit grund för henne. Hon predikar Bibeln för sin dotter och känner att den är en avgörande del av hennes uppväxt.

Serena Williams om att höja Olympia

Den 23-faldiga Grand Slam-mästaren kan vara en av de största spelarna genom tiderna, men att vara mamma är fortfarande en av hennes största utmaningar. Oavsett hur många motståndare hon såg på banan visste hon alltid vad hon skulle göra och hur hon skulle gå till väga. Men moderskapet verkar inte fungera så. I en podcast nyligen pratade hon om Olympia och att uppfostra henne. Hon sa: “Du har aldrig rätt som mamma, du tänker alltid på dig själv, och du är som att jag inte vet om detta är rätt.”

Serena är dock säker på en sak och hon kompromissar inte där. Williams sa: “Men jag tror att det viktigaste är att lära henne om Gud, lära henne om Bibeln, det är så viktigt för mig.” Båda Williams har alltid undervisats och uppfostrats av Bibeln, och det är vad de strävar efter att förmedla också.

Serena på samma ton sa: “Jag vet att det är det bästa för henne, och så länge jag läser det så faller allt på plats och det är allt jag kan säga och göra åt det.”

Alexis Ohanian en gång snyftade som en baby

Det som började som en ren tillfällig frukost i Rom tillsammans ledde till bildandet av en så vacker relation mellan Serena Williams och hennes man Alexis Ohanian. Reddits grundare har aldrig tagit en baksäte i att omfamna sin känslomässiga faderliga sida. Men den kom också ut när han tittade på den hjärtsmältande Disney-filmen “Coco” med Serena Williams. Och hon såg till att ge en uppdatering om det till sina fans.

Nu uppfostrar de två sin dotter med all kärlek och omsorg. Dessutom ser de till att ingjuta viktiga livsvärden som Olympia kommer att behöva under sin uppväxt.

RELATED ARTICLES

Mest populär