Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Du fruktar oss inte vice versa": Dave Portnoys djärva deklaration för Michigan,...

“Du fruktar oss inte vice versa”: Dave Portnoys djärva deklaration för Michigan, kallar ut Alabama-utmaningen

Det mest efterlängtade slutspelsresultatet för collegefotboll är ute nu! Efter det tuffaste beslutet som fattades av College Football Playoff-valet (CFP), har åskådarna och idrottsvärlden börjat diskutera det länge. “Michigan Man”, Dave Portnoy tog också till sitt Twitter-handtag för att dela sina åsikter om Alabama-utmaningen.

Amerikas favoritvideo idag

CFP-kommittén placerade Alabama Crimson Tide-teamet som nummer 4 i den slutliga rankingen av upplagan med fyra lag. Samtidigt gav CFP Florida State Seminoles nummer 5. Nu kommer FSU att spela mot laget nr 6 Georgia i Sugar Bowl. Medan Washington fick nummer 2 och Texas fick plats nummer 3 i rankningsordningen. Och det ska bli spännande att se drömmatchen mellan Michigan Wolverines fotbollslag mot Alabama. Låt oss ta en titt.

Dave Portnoy ger ett djärvt uttalande på uppdrag av Michigan

Michigan Man, Dave Portnoy stödjer konsekvent sin alma mater. Han verkar väldigt aktiv på sociala medier under NCAA fotbollsmatcher. I detta avseende lade Barstool Sports grundare Dave Portnoy upp en video på sitt Twitter-handtag. Videon visade upp gruppen människor som flämtade över tillkännagivandet av Alabama som nummer 4-laget. Vissa inlägg på sociala medier har tolkat att det berodde på att Michigan är orolig för att möta Alabama.

Portnoy rubricerade sitt inlägg som ” Roliga människor snurrar på det här som att Michigan är rädd. Jag talar för hela Michigan. Jag ville ha Alabama. Det är orättvist mot FSU. Det var vad den reaktionen var. Vi är MICHIGAN. Du fruktar oss inte vice versa.”

Det topprankade laget Michigan Wolverines fotbollslag kommer nu att ställa upp mot det fjärde laget Alabama Crimson Tide i semifinalmatcherna på nyårsdagen. Den mest efterlängtade och elektrifierade matchen mellan Michigan mot Alabama och Washington mot Texas kommer att äga rum på NRG Stadium i Houston.

Alabama intar 4:e positionen och slår FSU

Att ge Alabama-laget ett nummer 4-rankinglag var inte ett lätt beslut för CFP-laget. Men på grund av den ynkliga skadan var Florida State Seminoles tvungen att uteslutas från College Football Playoff. Tyvärr fick Seminoles stjärnback Jordan Travis möta en allvarlig benskada den 18 november under matchen mot North Alabama.

Efter deklarationen av lagens rankningar, på ESPN, förklarade CFP-kommitténs ordförande Boo Corrigan sitt beslut att ge FSU rankingen nr 5. ”Utan Jordan Travis, utan den offensiva dynamiken som han tillför det, är de ett annat lag. Och kommittén röstade Alabama fyra och Florida State fem.” Han uppgav.

Med tillkännagivandet av de fyra lagen väntar åskådarna ivrigt på att se den mest spännande matchen mellan dem i Big Ten-mästerskapsmatchen.

RELATED ARTICLES

Mest populär