Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingDu förstör vad kroppsbyggande är tänkt att vara”: Kroppsbyggare som tjänstgjorde i...

Du förstör vad kroppsbyggande är tänkt att vara”: Kroppsbyggare som tjänstgjorde i den amerikanska armén i Irak ger fansen en sträng verklighetskontroll

Jeremy Potvin har varit en kroppsbyggande sensation under ganska lång tid nu tack vare sin estetiskt tilltalande muskulösa kroppsbyggnad och hans perfekt perfekta midja-till-axel-förhållande. Men han var inte alltid en kroppsbyggare. Han började sin karriär med att gå med i den amerikanska armén och tjänstgöra i Irak. Och det var under utbildningen för sitt jobb som han upptäckte sin kärlek till sporten.

Han använder nu sina sociala medier för att dela sina träningsuppdateringar med sina följare, och ibland kasta ljus över viktiga aspekter av sporten. Han slog nyligen sina följare med en brutalt ärlig reality check om att vara en anhängare av bodybuilding som till synes har upprört många människor.

Jeremy Potvin ropar ut falska Bodybuilding-fans

Jeremy Potvin tog nyligen till sitt officiella Instagram-konto och delade en video av sig själv, där han ses uttrycka sin besvikelse över det partiska stödet till idrottare nuförtiden. Enligt honom tenderar det att komma i vägen för bedömningen och det slutar med att människor fattar beslut, inte baserat på det hårda arbetet eller ansträngningen, utan baserat på det land en Bodybuilder tillhör.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jeremy Potvin (@jeremypotvin_)

Han säger: “Om ni ser er själva som ett fan av bodybuilding, lämna era fördomar, era nationella fördomar utanför spelet, för om ni håller det med alla era beslut om vem ni gillar eller vilket utseende ni föredrar, är ni inte ett riktigt fan av bodybuilding. Du är ett fan av en individ eftersom de representerar ditt land.”

Han nämner till och med hur denna besatthet av nationalitet förstör det verkliga nöjet med sporten. Potvin tillägger, “Som det är häftigt att ha någon som representerar ditt land för att rota efter dem, men ta inte den s**t in i placeringarna och hur en idrottsman gör för ännu en gång, det gör dig inte till ett sant fan och du” förstöra vad bodybuilding ska vara.” Efter att ha deltagit i Mr. Olympia 2023, har han själv ställts inför flera utmaningar och han vill inte att någon dom ska bli imma på grund av ett gemenskapsband.

Potvins resa har inte heller varit lätt. Han kan vara ett av de mest populära ansiktena i kretsen just nu, men det var inte alltid fallet. Att träna till kroppsbyggare är en uppgift av herkuliska proportioner. Bokstavligen! Det här är en sport där resultaten tar tid att visa och det är alltid lättare att bara ramla av vagnen och ge upp. Men Potvin är uppenbarligen ett undantag från den regeln.

Jeremy Potvin berättar om kampen under sina förberedelsedagar

Potvin hade delat ett hjärtligt meddelande på sin Instagram där han pratade om alla svårigheter han fick utstå för att träna för Mr. Olympia i år. Han sa, “Jag kanske inte är strimlad än, men jag kommer att vara det om två veckor. Hela den här förberedelsen har varit en kamp, ​​men vi fortsatte.” Han tillade till och med att det har varit flera gånger som han hade velat sluta. Han skulle känna sig sjuk varje dag på grund av sin kost och rigorösa träning, och var inte sig själv.

Han konstaterade att dessa inte är unika utmaningar och att varje kroppsbyggare står inför dem. Och det är hela anledningen till att han föreslår att du inte låter ditt omdöme grumla baserat på ursprunget, snarare bör det baseras på det hårda arbete och beslutsamhet som kroppsbyggaren har för sin passion. Vad tycker du om förslaget från Jeremy Potvin? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär