Monday, December 4, 2023
HemNBA"Du borde inte göra det mot din far": Shaquille O'Neal erkänner att...

“Du borde inte göra det mot din far”: Shaquille O’Neal erkänner att hans smutsiga tvätt tvättades offentligt på grund av sin biologiska pappa

När Shaquille O’Neal började ta sig till nyhetscykeln hade hans mamma Lucille O’Neal en varning till honom. Hon sa, “Hej, se upp, när du får de här pengarna kommer alla.” Det verkar som att Mama O’Neal hade rätt hela tiden eftersom den första i kön att nå ut var Shaqs biologiska pappa Joe Toney. Men sättet på vilket Toney sträckte ut sin hand gjorde den fyrfaldige NBA-mästaren förbryllad och arg.

Shaquille O’Neal föddes till Lucille O’Neal och Joe Toney. Joe Toney var dock frånvarande under Shaqs barndom. Lucille O’Neal gifte sig sedan med Philip Harrison som Shaq uppger är hans riktiga far. Med det sagt, när Shaq väl blev ett känt namn, offentliggjordes hans familjeärenden.

Shaquille O’Neal på resande fot gjort av sin biologiska far

En dag strosade Shaq på Chicagos gator när en främling kom fram till honom. Med Shaqs status som NBA-spelare var folk som gick fram till honom normalt. Men istället för en autograf eller ett foto sa främlingen: “Du ska inte göra så mot din pappa, du borde ge honom en andra chans.”

Förbryllad över detta uttalande ringde Shaq sin mammas cell och frågade henne om hans pappa hade gjort något. Samtidigt som Lucille var medveten om att Shaq syftade på Philip Harrison, sa Lucille, “Nej. Men Joe Toney (Shaqs biologiska far) gick på Ricki Lake Show.” Detta gjorde Shaq ännu mer förbryllad.

Shaqs biologiska far, Joe Toney, gick i luften och påstod sig ha stängts ut ur Shaqs liv. Han uppgav att han var frånvarande från Shaqs liv på grund av att ha hamnat i trubbel med lagen. Men efter att han hade avtjänat tid hävdade han att han gjorde sitt bästa för att nå ut till Shaq. Toney sa att hans ansträngningar var förgäves. Han vädjade sedan offentligt till Shaq att ge honom lite tid.

Shaquille O’Neals svar

Enligt Shaq och hans mamma nådde Toney aldrig ut till dem. Faktum är att som barn, när Shaq ville träffa sin biologiska far, fick Lucille till och med det att hända. Men efter att ha träffat Toney insåg Shaq att Phillip var hans “pappa”.

Denna incident togs upp ännu en gång i dokumentären “Shaq”. Efter att ha beskrivit situationen i dokumentären, hade Los Angeles Lakers-legenden en enkel fråga i huvudet till Toney – “När jag försökte få tag i några skor, var var du?” Å andra sidan trodde Lucille O’Neal starkt att Toney gick i luften eftersom “det antagligen brände honom inuti att han missade allt.”

Shaq svarade senare på Toneys intervju genom att släppa en låt om sin styvfar, Philip Harrison. Texten löd: “För att han var den som tog mig från en pojke till en man. Så för mig är han min far eftersom min biologiska inte brydde sig.” Musikvideon visade Shaq och hans styvfar Philip.

RELATED ARTICLES

Mest populär