Saturday, January 28, 2023
HemeSports"Du är otrogen mot mig" - MrBeast blir hjärtslagen efter att ha...

“Du är otrogen mot mig” – MrBeast blir hjärtslagen efter att ha sett Ludwig och Jacksepticeyes senaste Twitter-interaktion

MrBeast har alltid varit go-to-killen för sina vänner och familj när de behövt någon form av sponsring för ett evenemang. Det har alltid bevisats gång på gång att han har en väldigt snäll personlighet. För att inte tala om, han älskar att vara en del av sådana donationer eller sponsringar för sina vänners lycka och framgång.

Det verkar dock som att Jimmy känner sig förrådd, eftersom hans vän och medhjälpare Ludwig nu har hittat ett annat sätt att få sponsring. Därför känns det som att MrBeast efter så många dagar av konstant stöd äntligen blir lurad av Ludwig baserat på deras senaste Twitter-interaktion.

Ludwig otrogen mot MrBeast! Det är en hjärtskärande historia

Under ett nyligen tillkännagivande för sin “the Scuffed World Tour”, YouTube-streamern Ludwig twittrade, “I ljuset av Panda/Nintendos svaga svar är jag glad att kunna tillkännage The Scuffed World Tour. En endags närstrid/ultimativ händelse. Söndag 18/12. Med de 8 högst placerade SWT-konkurrenterna. Allt med målet att samla in pengar till VGBC” och därmed bjuda in vänner och fans till evenemanget och göra det framgångsrikt.

Jacksepticeye erbjöd dock av sin tillgivenhet för Ludwig och hans insamlingsevenemang en chans att sponsra evenemanget av svarar“Om du behöver en sponsor, låt mig veta!”

Noterbart, Ludwig svarade tillbaka på erbjudandet av ordspråk, “JA ALLTID”, accepterar inte erbjudandet, men inte heller förneka det. MrBeast, som följde samtalet kände sig dock lite utanför och talade därför om saken och sa“DU LUGAR MIG”.

Även om det var mer som ett skämt av YouTube-kungen, måste det ändå noteras att han tidigare har sponsrat Ludwigs “Ludwig Smash”-evenemang. Detta betyder att MrBeast kanske hoppas på att sponsra ett annat Ludwigs event.

DU LUGAR MIG

— MrBeast (@MrBeast) 8 december 2022

Noterbart är att Ludwig och MrBeast delar ett mycket vänligare band än många tror, ​​eftersom de har dykt upp i varandras innehåll ganska ofta och Jimmy själv är väldigt förtjust i Ludwig och hans humor.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär