Wednesday, December 6, 2023
HemWwe"Du är orolig för det...": Zoey Stark avslöjar brutalt spetsen i Mami's...

“Du är orolig för det…”: Zoey Stark avslöjar brutalt spetsen i Mami’s Armor inför deras stora titelmatch i Survivor Series

På vägen till en fullspäckad Surviving Series den 25 november, återför WWE måndagskvällens extravaganza ikväll till vårt liv från staden Washington, DC. Showen lovar massor av kaos mellan de hotande motståndarna till Survivor Series-korten. Efter att herrarna som ställts upp för högspänningskrigsspelen dragit ut förödelse, diskuterade de brinnande utmanarna i VM-matchen för kvinnor sin mycket efterlängtade match. Mami och Zoey Stark hade en skrämmande blick när den senare avslöjade en betydande svaghet i Ripleys titelskott.

Stark, den nya mörka hästen i damdivisionen, fick möjligheten att rycka bältet från de främsta kvinnorna. Dessutom hoppas hon att hon kan avsluta resten av jobbet också på det prestigefyllda PLE.

Stark grävde efter Rhea Ripley och sa: ”Vi vet alla att Rhea är jag i ditt huvud. Så du är för tunn spridd. Du är orolig för för många saker, War Games du är orolig för matchningen av taggen, eller hur? Du är alltid orolig för lille Dom Dom och nu Rhea är du orolig för den titeln.”

Hon varnade Rhea Ripley för att inte göra misstaget att förbise henne. Matchen fortsätter att lägga till mer dramatik på tallriken och vi har inte råd att missa en sekund.

RELATED ARTICLES

Mest populär