Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer"Du är för snabb Ibrahimovic" – Lucas Vasquez & Co. Laud Brahim...

“Du är för snabb Ibrahimovic” – Lucas Vasquez & Co. Laud Brahim Diaz för outrunning Jan Oblak & poäng från 40-yards bort mot Atletico Madrid i spanska supercupsemifinalerna

Gårkvällens Madrid Derby var inget mindre än en film. I en annan spännande tävling tog Real Madrid kronan av comeback-kungarna och besegrade Atletico Madrid med 5-3 i Supercopa de Espana. Mitt i den kollektiva briljansen har strålkastarljuset riktats mot Los Blancos-stjärnan Brahim Diaz, som inte bara överträffade Jan Oblak för att få en 40-yards häpnadsväckande men, överraskande nog, har liknats vid Zlatan Ibrahimovic av Lucas Vasquez och hans andra lagkamrater.

Amerikas favoritvideo idag

För att fira bedriften att nå finalen i den spanska supercupen lade Brahim Diaz upp glimtar från gårdagens match på Instagram. Han skrev också en bildtext som översätts till “Till slutet…! LETS GO ROYAL!” Intressant nog var Diaz kommentarsfält fylld av mycket beröm för att han gjorde det femte målet efter att ha kommit in som avbytare. Lucaz Vaquez kommentar stack ut mest när han skrev, “Du är för snabb Ibrahimovic (eld emoji).”

Noterbart, i de sista ögonblicken runt den 120:e minuten vann Atletico en hörna. Även målvakten Jan Oblak anslöt sig till sina lagkamrater inne i utvisningsbåset. Bollen rensades dock mot Atleticos planhalva, med Oblak och Molina i fart för att återhämta bollinnehavet. Diaz sprang dock med full fart för att ta sig förbi rivaliserande målvakt och satte helt enkelt bollen i mål från 40 meter. Kanske syftade Vaquez på några av Ibrahimovics mål, som svensken hade gjort från långt håll under sin tid.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Brahim Díaz (@brahim)

Andra spelare kommenterade också, medan Vinicius Jr skrev, “Wowwwwwww.” Samtidigt skrev Federico Valverde, “QUE ANIMAAAALLLL.” Diaz tidigare lagkamrat i Milan och ex-Madrid-stjärnan, Theo Hernandez, skrev “Ubrahim Bolt.” Hur som helst, det här är en ganska stor eloge till Diaz. Visst, han kommer att försöka ge samma prestation i nästa match. På tal om det, en Madrid-ungdom har avfyrat en varning till sina potentiella rivaler i finalen.

Lagkamrat till Brahim Diaz varnar Barcelona och Osasuna inför Supercupfinalen

Efter Real och Atletico kommer Barcelona och Osasuna att möta varandra i kväll för att slåss om att boka sin plats i finalen. Även om utgången av matchen är oförutsägbar fick Los Blancos nyvärvning, Arda Guler, frågan om vilka motståndare han skulle vilja möta. Intressant nog, medan han pratade med Tivibu Spor, svarade spelaren: “Detta är Real Madrid, vem som än är motståndaren, det spelar ingen roll. Vi spelar för att vinna.”

Ex-Barcelona Star varnar Kylian Mbappe för Real Madrid Move, med hänvisning till Jude Bellinghams närvaro – “Det finns många stora egon …”

Optimism bådar gott för Madrid-ungdomen, som återhämtade sig från sin skada ganska tidigt. Han kom till och med i den 112:e minuten för att hjälpa hans lag att göra skillnad. Tyvärr misslyckades insatserna från Mario Hermoso, Antoine Greizmann och Reals självmål för Atletico. Mål från Antonio Rudiger, Ferland Mendy, Dani Carvajal, Joselu och Diaz’s bedövare räckte för att vinna matchen. Låt oss ändå se hur de presterar i finalen.

RELATED ARTICLES

Mest populär