Sunday, February 25, 2024
HemGolf"Du är borta": Xander Schauffele förlöjligar brutalt före detta PGA-tourlojalister, avslutar LIV-golfryktensförvirringar

“Du är borta”: Xander Schauffele förlöjligar brutalt före detta PGA-tourlojalister, avslutar LIV-golfryktensförvirringar

Går Xander Schauffele med i LIV Golf? Fråga mannen själv, han kommer att skratta. Fråga honom om han stannar på PGA Tour, och han skulle säga, för tillfället, definitivt ja. Men hur är det med framtiden? Schauffele vill inte binda sig. Snarare kan det amerikanska proffset skjuta tillbaka, varför är det spelarna som “löftar” och “binder sig” de som ska slå till?

Det var hans svar när Dan Rapport frågade Xander Schauffele. Helt klart, varför blir han alltid kopplad till LIV Golf? Finns det någon insiderscoop som vi har saknat? Den sjufaldige PGA Tour-vinnaren vet inte riktigt varför men riskerar en gissning.

Xander Schauffele tycker att det är ganska “roligt” att han blir måltavla

Xander Schauffele sa att en viktig anledning till LIV Golf-ryktena är att han aldrig offentligt sa att han inte skulle gå med i utbrytarligan. Till skillnad från många PGA Tour-proffs, som åtagit sig att stanna på PGA-touren och sedan, naturligtvis, blev dramatiskt bultade, har American Pro avstått från offentlig uppvisning av lojalitet och lojalitet.

“(D) här är kanske en handfull killar som har gjort det här, men som, jag är inte som, jag kommer att spela här för alltid”, sa 30-åringen i Fore Play Podcast. Istället har Schauffele hållit sig på samma avstånd från två positioner längst ut i LIV-PGAT-debatten. “Jag säger inte att jag ska åka dit. Jag säger bara att jag är här just nu”, försvarar världens nummer 5 sin hållning.

Tvärtom tror Xander Schauffele att de som engagerade sig i PGA-touren har varit de första att slå till. “Jag menar, det roligaste är att alla som säger att de kommer att stanna, (är de som ska lämna)… så fort jag hör någon säga: ‘Jag stannar säkert, jag lovar’ jag’ Jag gillar, du är borta”, skrattade La Jolla-infödingen.

Poken var inte bara på Jon Rahm. Gå tillbaka två år, Brooks Koepka, Bryson DeChambeau, Dustin Johnson, och nästan alla var fasta i sitt engagemang. Det var den sortens lojalitetsutställning som fick Rory McIlroy att hävda att LIV ser “död ut i vattnet”. Situationen har naturligtvis förändrats och Schauffele erbjöd mer än en anledning till LIV Golf-ryktena.

Är Schauffele inte nöjd med PGA-touren?

Medan många spelare uttryckte sin besvikelse över ramavtalet på $3 miljarders hemliga karaktär, gick Schauffele ett steg längre. 30-åringen erkände rakt av att han skulle ha svårt att lita på Jay Monahan i framtiden. Återigen, när han pratade med National Club Golfer i oktober förra året, sa Schauffele: “Jag skulle inte ha något emot att se något nytt ledarskap ta plats på vår bana.”

Läs mer: Trots en nedslående förlust gör Xander Schauffele PGA-tourhistoria med $635 600 feat

Hans uttalade kritik av Tour ledarskap lästes allmänt som hans frustration mot herrarnas krets och därmed hans önskan att lämna. Xander Schauffele stannar dock på PGA Tour för tillfället. San Diego State Univ. alun kommer att spela på Farmers Insurance Open på onsdag. Schauffele har i sina två senaste utflykter tagit två topp-tio-placeringar.

Inlägget “Du är borta”: Xander Schauffele förlöjligar brutalt före detta PGA Tour Loyalists, Ends LIV Golf Rumor Confusions dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär