Sunday, December 10, 2023
HemSoccer"Du är 3 sekunder före ..." - Zinedine Zidane berömmer Lionel Messis...

“Du är 3 sekunder före …” – Zinedine Zidane berömmer Lionel Messis vision som gör honom “annorlunda från resten”

Lionel Messi fortsätter att göra en lysande inverkan på planen för klubb och land vid en ålder av 36. Under åren har han fått massor av beröm från hela världen. Men fotbollsveteranen hade ett körsbär på tårtan ögonblick när Frankrike fotboll ikon Zinedine Zidane lägga fram vad han trodde skilde Messi från hans vila, inklusive hans egen briljans.

Detta uttalande från Zidane för Messi kommer att överraska många fotbollsfans på grund av rivaliteten mellan Real Madrid och Barcelona. Men detta beröm är helt enkelt en stor spelare som inser storheten hos en annan spelare.

Zinedine Zidane påpekar vad som gör att Messi sticker ut från mängden

Lionel Messi har vunnit flera titlar och troféer för sin klubb och sitt land. Inter Miami-stjärnan fortsätter att jobba ännu hårdare efter att ha vunnit sin 8:e Ballon d’Or-trofé. Detta har också gett honom respekt från sina motståndare, inklusive tidigare rivaliserande spelare och managers. Den senaste av dem var Real Madrid-legendaren Zinedine Zidane.

I en intervju med Lionel Messi berömde fransmannen honom genom att säga: “Du ser saker före alla andra. Jag var en sekund före resten, du är 3 sekunder före resten. Och därför, för mig, är det det som skiljer dig från resten av spelarna.” Detta kommer från en person som har spelat med fotbollsstjärnor som Thierry Henry. Han har också klarat ett antal av dem, inklusive Messis mångårige rival Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Mitt i allt beröm måste han nu flytta fokus på den kommande säsongen som är viktig för både klubb och land. Inter Miami och Argentina fans fortsätter att förvänta sig samma inverkan från honom som han hade i början av sin karriär.

Inter Miami och Argentinas landslag förväntar sig stora saker från Lionel Messi under den kommande säsongen

Under andra halvan av den här säsongen gjorde Lionel Messi en stor positiv inverkan efter att ha skrivit på för Inter Miami. Argentinaren hjälpte sin klubb att nå finalen i US Open Cup. Han gjorde 11 mål och gav 5 assist på 14 matcher för MLS-laget. De lyckades dock inte ta sig till slutspelet. Under den kommande säsongen stöder fotbollsexperter Inter Miami för att vinna MLS-slutspelet nästa säsong.

Inter Miami planerar redan stora övergångar innan den nya säsongen börjar. De är ute efter att bygga laget runt argentinaren. Därför finns det stora förväntningar från den David Beckham-ägda sidan. Argentina-fansen ligger inte heller långt efter vad gäller förväntningarna. De hoppas att Lionel Messi kan hjälpa landslaget att behålla Copa America 2024 som ska hållas i USA.

Så den stora frågan är kan Lionel Messi vinna MLS-slutspelet och Copa America? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär