Wednesday, December 6, 2023
HemUfc"Draymond Really Made Him Tap" - Joe Rogans "Perfekta" kommentar om Draymond...

“Draymond Really Made Him Tap” – Joe Rogans “Perfekta” kommentar om Draymond Green Choke Holding Rudy Gobert gör att internet blir vansinnigt

Joe Rogan är ett fenomen som går längre än bara MMA. Och det är sant när fans redigerar hans kommentar över en mycket utomkontrollerad basketscen. Sanningen är verkligen konstigare än fiktion, särskilt när internet är inblandat. Nyligen, vid en match i San Francisco mellan Warriors och Timberwolves, gled saker från ordning till kaos.

De två lagen var precis färska in i matchen och spänningarna brände upp högt. Det här var bara ett bråk som väntade på att hända och så småningom gjorde det det. Faktum är att redan innan en poäng gjordes började spelare i båda lagen gå på det med varandra. Det här är när Draymond Green av Golden State Warriors tog ett tveksamt beslut.

Vad hände och hur kommer Joe Rogan upp?

Joe Rogan är känd för sina explosiva kommentarer och högljudda uttryck. Podcastern och färgkommentatorn är verkligen en av de mest uttrycksfulla högtalarna i UFC. Men inte ens han kunde ha förutspått att ett ljudklipp av hans kommentar skulle användas i ett NBA-spel.

Och vem kunde ha? Rivaliteter är vanliga inom alla sporter. Icke desto mindre är det ganska oroande att något sånt som ett totalbråk att bryta ut mellan basketlag under en stor match. Mer oroande är det faktum att Green försökte överlämna en av sina motståndare. I ett spel där du bara kan göra mål med en basketboll. Ja, du läste rätt.

Joe Rogan och Dwayne Johnson blir inspirerade av Mike Tysons filosofi som gjorde honom till en boxningslegend

När bråket bröt ut och tjänstemännen sprang för att bryta upp det ordnade sig. Men fram till dess hade Green hållit sitt motsatta lags Rudy Gobert i ett strypgrepp. Helvetet bröt lös, spelaren hade Gobert i en choke i flera sekunder innan funktionärer och lagkamrater kunde skilja de två åt.

Som ett resultat kommer Green att vara avstängd i fem matcher framöver. Detta tar också en bit av hans säsongslön. Det hela handlar om att han förlorade över 7 00 000 dollar i förverkad lön. Det är uppenbart att ett drag spelaren kan ångra eftersom han kan sitta ute och se sitt lag spela. Hur som helst, fansen kan fortfarande vara glada över att vi fick ett lysande klipp av Rogans kommentar om ett strypstag på klippet av Green choking Gobert.

Fansen reagerar på Rogans kommentar över virala ögonblick

Fans av UFC och NBA är lika begåvade grupper. Så det kanske var till det bättre att de gick ihop för att skapa den här lustiga mashupen av båda. När Green satte Gobert i ett strypgrepp, redigerade någon Rogan och hans medkommentatorer och tillkännagav en inlämning över videon. Här är fansens reaktioner.

Medan vissa deklarerade kranen ur med Rogan. Andra berömde redigeringen.

Andra kunde helt enkelt inte hålla tillbaka sitt skratt.

Detta ena fan var alldeles för chockad för att säga något.

Äntligen fick det här fansen tid att rasa på Green för flytten.

Uppenbarligen kan fansen ha haft lite för mycket roligt med den här. Men blir konsekvenserna för stora för Green? Om det finns polisanklagelser från Gobert, kan spelaren försätta Green i ett desperat tillstånd. Vad tycker du att organisationen och spelarna borde ha gjort? Finns det något sätt att rädda situationen för Warriors? Kanske kan Rogan ge oss lite insikt.

RELATED ARTICLES

Mest populär