Thursday, November 30, 2023
HemNBADraymond Greens inte så subtila skott mot Jordan Poole drar 1 stickande...

Draymond Greens inte så subtila skott mot Jordan Poole drar 1 stickande anmärkning från 7x NBA-mästare

Den största chockeren från NBA-säsongen 2022–2023 var den läckta videon där Draymond Green slår Jordan Poole i ansiktet under träningen. De två har fortfarande inte fixat sin relation. Detta var uppenbart efter de senaste kommentarerna från Draymond Green. Även om Green inte direkt nämnde Poole, sa han precis tillräckligt för att folk skulle anta vad han menade.

Det är vanligt att spelare bråkar med varandra, men sällan ser vi spelare slå slag på banan. Efter att ha tillbringat 16 år i NBA och haft sin beskärda del av fiendskap med sitt lag, avslöjade 7x-mästaren Robert Horry sina tankar om Draymond Greens nya kommentarer.

Robert Horry vill gå vidare från Draymond

Under ett senaste avsnitt av Big Shot Bob-podcasten fick Robert Horry frågan hur mycket det påverkar en spelare om de inte gillar en lagkamrat. Detta baserades på de senaste kommentarerna från Draymond Green om det nuvarande tillståndet för Golden State Warriors.

Horry sa: “För mig var det en fröjd att gå till jobbet eftersom jag inte hade något nötkött med laget. Jag hade inget biff med spelarna, det var bara Danny Ainge.” Horry avslöjade att när han spelade för Phoenix Suns kunde han inte stå ut med Danny Ainge. Han har haft problem med vissa spelare, men det var aldrig så allvarligt som att slå dem i ansiktet.

Om Horry inte gillade en spelare skulle han tydligen bara undvika dem. Men Draymond ville stänga av folk, så han slog Jordan Poole i ansiktet. Robert Horry vill att de ska gå vidare från det som hände, och han vill inte ge någon uppmärksamhet åt Draymonds nya kommentarer.

Horry sa, “Jag tror inte att det Draymond pratar om är värt att prata om någonting eftersom du går vidare från det, och det är vad det är, man.”

Enligt Horry gör Draymond fortfarande subtila grävningar på Jordan Poole även om laget har bytt honom. Horry vill att Green ska sluta göra det och se på sin framtid.

Draymond Green skyllde på Jordan Poole

Green sa nyligen i en intervju att det var svårt för honom att komma till jobbet förra året. Han sa att laget var patetiskt när det gäller kemin mellan spelarna. Men i år känns Green som att alla är glada över att vara med i laget och att komma till jobbet.

Problemen mellan Poole och Green åtgärdades aldrig. Men nu när Poole inte längre är med i laget kommer Green gärna till jobbet.

Steve Kerr håller inte med om Draymond Greens kommentarer. Kerr förtydligade att Poole var en av nyckelpjäserna till att de vann ett mästerskap, och han förtjänar ingen skuld. Kerr sa då att problemen kring laget kom av andra skäl.

Vad tycker du om att Draymond Green fortfarande dissar Jordan Poole? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär