Wednesday, February 28, 2024
HemDraymond GreenDraymond Greens ånger dör ut när Shaquille O'Neal svarar på att slåss...

Draymond Greens ånger dör ut när Shaquille O’Neal svarar på att slåss mot Jusuf Nurkic

Efter vad som följde på banan i lördags kväll mellan Golden State Warriors Draymond Green och Phoenix Suns center Jusuf Nurkic vände sig den förstnämnde till Shaq för att få stöd. Green, på sin Instagram-berättelse, svarade på Nurkics bitande kommentarer efter matchen och sa: “Vad gjorde jag för att inte förtjäna en chans? Överträffa dig allvarligt? Jag borde ha hoppat på @draymondshow ikväll. Det här är vansinne.” Han taggade vidare Shaquille O’Neal och The Big Podcast av Shaq för att komma till hans räddning. Men eftersom Big Aristoteles var borta på Super Bowl-tjänsten kunde han inte spela in podcasten. Icke desto mindre utökade han sitt stöd genom sin senaste Instagram-berättelse.

Shaq gjorde det dock klart att han har sin “favorit” spelares rygg, “Njut av dagen. Min favoritspelare genom tiderna står på det jag står på!!” Det är inte första gången Shaq uttrycker sitt stöd för Green. Han fördömde det första gången också när ligan stängde av Dray på obestämd tid för att ha slagit Nurkic i ansiktet.

Det här är en utvecklingshistoria…

Inlägget Draymond Greens ånger dör ut när Shaquille O’Neal svarar på att slåss mot Jusuf Nurkic dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär