Wednesday, February 21, 2024
HemBasketballDraymond Green visar upp sig efter att hans GET stöttat honom mot...

Draymond Green visar upp sig efter att hans GET stöttat honom mot 7 ft Jusuf Nurkic

Golden State Warriors kunde säkra en vinstsvit på fyra matcher på lördagen mot Phoenix Suns. Med 7/10 av en sekund kvar på klockan under den sista kvarten, sänkte Warriors superstjärna Steph Curry en 3-poängare från djupet, vilket ledde laget till en nära seger med 113-112. Bortsett från den här bedriften var en annan aspekt av spelet som tog rampljuset de upphettade fysiska spelningarna mellan Draymond Green och Suns storman Jusuf Nurkic.

De två delade en domstol för första gången sedan Dray slog Jusuf i ansiktet den 12 december, vilket resulterade i 4X NBA Champions avstängning i 16 matcher. Från att håna varandra med den “för liten” gesten till att delta i ett eldigt ordväxling, varken Dray eller Nurkic höll tillbaka. Efter matchen hade båda något att säga om den andra, och Nurkic för en, uttryckte sin besvikelse över Drays misslyckande att lära sig något av den tidigare incidenten i december. Men Drays “GOAT” Steph var inte en som kunde luta sig tillbaka och se honom bli utskälld.

Draymond gav bara tillbaka samma energi

Lustigt tog Draymond upp hela prövningen på X genom att dela ett klipp av Stephs intervju efter spelet med bildtexten “Goat spoke”, följt av axelryckningar och LOL-emojis. I klippet visar Steph sitt stöd för Dray och hävdar att Nurkic var på “fel sida av det ikväll.” The Golden Boy tillägger att Draymond helt enkelt försökte komma tillbaka till Suns centrum för att han hånade honom på banan. Enligt Steph var saken att “Draymond var i sitt (nurkiska) huvud helt enkelt.”

Get spoke https://t.co/e4OYmSkcRM

— Draymond Green (@Money23Green) 11 februari 2024

Steph tog upp snacket kring Draymond och hur alla förväntade sig att han skulle växa och lära sig av sina misstag, men Steph tror att den tidigare försvarsspelaren av året bevisade exakt det och att allt han gjorde under matchen var rätt utanför planen för hur man skulle spela. basket “på hög nivå”. Om något avslutar Steph med, “Jag älskade det.”

Vad hade Nurkic sagt om Draymond Green?

Den upphettade matchen mot Draymond måste ha varit droppen för Nurkic eftersom han efter matchen sa till media: “Det är tråkigt att han inte lärde sig någonting. Bara en tidsfråga, han kommer att slå någon annan igen. Så ta tillbaka allt jag sa, du vet. Han förtjänar inte en chans så det är det för mig.” Steph håller inte med eftersom han såg att Dray visade att han hade internaliserat de lärdomar han lärt sig genom att kunna spela ett fysiskt, aggressivt spel utan att gå överbord.

Trots dramat på och utanför planen överträffade Draymond Nurkic i spelet. Han tappade 15 poäng och bidrog med sju returer och nio assist, medan Nurkic fick in bara sex poäng, sex returer och fyra assist.

Läs mer- Beef exploderar när Draymond Green kallar 7 ft Shaquille O’Neal för att slåss mot Jusuf Nurkic

Att döma av lördagens match, håller du med Steph om att Draymond har lärt sig sin läxa? Eller har Nurkic rätt i att påpeka att han inte har förändrats alls? Dela dina tankar!

Inlägget Draymond Green visar sig efter att hans GOAT stödjer honom mot 7 fot Jusuf Nurkic dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär