Tuesday, February 27, 2024
HemNBADrakes "Curse" och Son Adonis stjäl rampljuset för fansen när Devin Booker...

Drakes “Curse” och Son Adonis stjäl rampljuset för fansen när Devin Booker delar personligt ögonblick med miljonärsrapparen

Phoenix Suns är i Kanada för att möta Toronto Raptors i kvällens match. The Suns har varit på gång ända sedan deras superstjärna, Devin Booker, återvände från skada. De är inne på en vinstsvit på 7 matcher och vill utöka sin löpning genom att slå Raptors. Grammisvinnande rapparen, och Raptors-fan, Drake är också i byggnaden med sin son Adonis för att titta på det spännande mötet.

Amerikas favoritvideo idag

Drake delade ett personligt ögonblick med Devin Booker innan matchen som gjorde att fansen var oroliga över Drakes “förbannelse”.

Fansen reagerar på Drake-Devin Booker-träffen

Phoenix Suns-stjärnan Devin Booker delade en varm kram med Drake när han satt vid gården med sin son Adonis.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Phoenix Suns (@suns)

Fansen märkte interaktionen och avgudade Adonis, samtidigt som de var oroliga om Drakes “förbannelse” kommer att slå igen.

Fans skrev: “Inte drakeförbannelsen. Håll dina spel borta från vårt lag.” Och “Drake är på väg att förvirra oss.” Ett fan trodde att det var över för Suns nu, “Det är över kära Phoenix Suns-fans fortsätt se hur du förlorar dumba”. Ett fan ville inte ha någon del i Drake-effekten, “Åh, nej, vi behöver inte drake-effekten”.

NBA-världen älskade också Devin Bookers interaktion med Adonis, “Älska klassen och erkännandet // tryck som gavs till Drakes son. Barnet log.”

(Utveckla berättelse)

RELATED ARTICLES

Mest populär