Sunday, December 10, 2023
HemNBA"Döpt" Victor Wembanyama får ärliga förslag efter MSG-misslyckande

“Döpt” Victor Wembanyama får ärliga förslag efter MSG-misslyckande

Victor Wembanyama misslyckades med att sätta upp en show i sin Madison Square Garden-debut. Medan NBA-världen förväntade sig att den 19-åriga rookien skulle få en legendarisk första match på Garden, gav New York Knicks Wemby ingen chans att göra mål mot dem. Wembanyama hade en av sina sämsta prestationer för säsongen hittills och slutade med endast 14 poäng och 9 returer. San Antonio Spurs blåstes ut av New York Knicks med 126-105.

Några timmar efter att Victor Wembanyama blev “döpt” på MSG fick han några ärliga förslag från några NBA-legender.

NBA Legends kloka ord för Victor Wembanyama

Washington Wizards-legenden Gilbert Arenas tog upp Victor Wembanyamas MSG-misslyckande i Gils Arena Podcast. Han hade några kloka ord till den 19-åriga rookien, “Det kommer att bli mycket av de där nätterna mannen. Han är det nya ansiktet, så folk kommer att ta den utmaningen till sig.” Arenas sa att varje motståndare kommer att ta med sig sitt A+-spel när de möter Victor Wembanyama, och rookien kommer att behöva hävda sin dominans varje kväll. Arenas medpanelister Rashad McCants och Kenyon Martin hävdade också att det var bra för Victor att han hade ett dåligt spel tidigt i sin karriär. Nu kommer rookien att förstå vikten av att ha ett fantastiskt spel på arenor som Madison Square Garden.

Victor Wembanyama var mycket ineffektiv i sin MSG-debut. Han gick 4 av 14 från fältet och missade alla 4 av sina trepoängsförsök. New York Knicks-fansen på arenan skanderade “Overrated” efter att ha sett Wembys nedslående prestation.

Victor Wembanyama är fortfarande en generationstalang

Även om Victor Wembanyama hade ett dåligt spel på Madison Square Garden är han fortfarande den bästa rookien i årets draftklass. Han har i snitt 18,8 poäng för San Antonio Spurs hittills och är den som gör bäst bland nybörjarna. Wemby är också bland de 3 bästa rookiesna i returer, block, steals och total effektivitet. En dålig match bör inte skaka den unga rookiens självförtroende, och han hoppas kunna studsa tillbaka i nästa match.

Månader efter att ha döpt Victor Wembanyama till “Alien” ger Lebron James det en andra tanke

Victor Wembanyama är i stora händer med San Antonio Spurs-serien och huvudtränaren Gregg Popovich kommer att hjälpa honom att återhämta sig från sin prestation i MSG. Wembanyama har visat mycket lovande i de få matcher han har spelat i NBA, och många veteranspelare har avslöjat hur tufft det är att spela mot 7’4-rookien. Victor är föregångaren att vinna Årets Rookie, och om han förblir frisk kommer han med största sannolikhet att lyfta den pokalen i slutet av säsongen. Han behöver bara lära sig av sina misstag och fokusera på nästa match.

RELATED ARTICLES

Mest populär