Saturday, January 28, 2023
HemeSportsDoomfist & Sojourn får justeringarna "Much Waited" i Overwatch 2 December 2022...

Doomfist & Sojourn får justeringarna “Much Waited” i Overwatch 2 December 2022 Patch

Den mycket efterlängtade uppdateringen av Overwatch 2 har släppts för spelarbasen. Den nya patchen innehåller stora förändringar som säkert kommer att skaka om spelets nuvarande meta. Ramattra är den mest efterlängtade tankhjälten i Overwatch-serien, och han är tillgänglig för spelarna från denna patchuppdatering.

Men de stora nerfs och buffs som har förts till hjältar i varje kategori är samtalet i samhället nu. Doomfist, Junker Queen, Bastion, Sojourn, Symmetra, Tracer, Ana och Kiriko är de hjältar som fått flest justeringar.

Doomfist kommer tillbaka till sin forna glans

Fansen av Overwatch 2 var besvikna över Doomfists livskraft som en tank i spelet. Alla Doomfist-spelare kommer att uppskatta förbättringarna och livskvalitetsuppgraderingarna som patchen från december 2022 levererade.

  • Många ändringar har gjorts i Rocket Punch, som börjar med en ökning av stötskador från 15-20 till 25-50. Detta är en enorm ökning med tanke på förmågans tidigare skadetillstånd. För att balansera ut denna förmågasskada har intervallet för väggslamskador reducerats. Den reduceras från 20-40 till 10-30 skador (minimum till max).
  • Den laddade/bemyndigade Rocket Punch-skadestunttiden har också minskat. Det bedövar nu fiender i cirka 0,25-0,75 sekunder. Den icke-befogade punchen kommer att bedöva motståndare i minst 0,25 sekunder.
  • Knackback-radien är nu 3 meter.
  • Nedkylningstiden och minsta avbrytningstiden för Rocket Punch är nu 0,12 respektive 3 sekunder.
  • Effekttiden för Power Block är 2,5 sekunder, och det finns en 7-sekunders nedkylning. Med bara att absorbera 80 skador genom Power Block, kommer Rocket Punch att bli fulladdad.
  • Den ultimata Meteor Strike aktiverar nu Rocket Punch vid landning. Meteor Strikes långsamma varaktighet har nu ökat till 3 sekunder.

Detta plåster rullar också ut livskvalitetsförändringar angående Doomfists hälsa. De ökade den maximala tillfälliga hälsan till 200. Doomfist kommer att återuppliva 40 hälsopoäng som tillfällig hälsa efter att ha fått förmågan träffar.

Doomfist överskuggar den nya tanken, Ramattra skymtar stort.

Sojourn får de “mycket efterfrågade” nerverna i denna Overwatch 2 December Patch

Sojourn nerfs var samtalet i samhället under en lång tid nu. Hennes Railgun tappar energi efter 5 sekunder. Hennes kritiska skadefrekvens fick också en träff, och nu har den en multiplikator på 1,5x. De minskade fallavståndet till 40 meter för hennes laddade Railgun.

Det betyder inte att hon är helt ur bilden. DPS-hjälten blir också en buff. Skadan per projektil av Sojourn’s Railgun ökas från 9 till 10.

Samtidigt fick Symmetra och Tracer som är en del av DPS-hjältepoolen också några förändringar. Strålladdningen och avklingningen av Symmetras Proton Projector är nu 20 procent. Den primära brandammunitionen ökas till 10 och hon kan återfå ammunition genom skjutbarriärer. Tracer’s Pulse Pistols skada ökas till 6.

Junker Queen och Bastion får ett par justeringar för att balansera sin produktion

Junker Queens torso och head hitbox har utökats till 12%. Tankens slutgiltiga varaktighet och kostnad reduceras till 4 sekunder respektive 10 procent. Commanding Shouts CD är nu 14 sekunder och Adrenaline Rushs passiva multiplikator är 1,25%.

DYK DYPARE

Bastions ultimata ansågs vara svag jämfört med andra DPS-hjältar. För att justera det, har hans konfigurationsartillerifördröjning när projektiler faller reducerats till 0,6 sekunder. Dessutom kommer Bastion inte att ta skada av sin egen ultimata. Explosionsskadorna reduceras dock till 250, medan fördröjningen mellan de slutliga skotten reduceras till 20 %. Möjligheten att konfigurera om är nu tillgänglig var tionde sekund.

Supporthjältar för Overwatch 2 får också några förändringar

Ana’s Sleep Dart nedkylning är nu på 14 sekunder. Kiriko har nu ett alternativ för automatisk väggklättring. Overwatch minskade hennes armslagsvolym till 15 procent för att säkerställa att huvudbilder är mer genomförbara på henne. Kirikos slutliga kostnad har ökat medan rörelsehastighetsbonusen och CD-reduktionen har sänkts. Mercys vapenbytestid är nu 0,35 sekunder och max ammunition i hennes pistol är 25.

Ändringarna av decemberpatchen är att omforma spelets nuvarande Meta och det har gjort att fansen splittrats med känslor.

Tror du att Doomfists plockfrekvens kommer att öka efter dessa stora förändringar? Gemenskapen kommer att bevittna några dramatiska metaförändringar den här säsongen och tiden kommer att utvisa vilken hjälte som kommer att ta sig till toppen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär