Monday, December 4, 2023
HemeSports"Don't Pull Out" – YouTuber-Turned-Boxer KSI varnar MMA Fighter Dillon Danis för...

“Don’t Pull Out” – YouTuber-Turned-Boxer KSI varnar MMA Fighter Dillon Danis för höga anspråk när han lyfter fram den gamla Alex Wasabi-incidenten

Den brittiska YouTube-stjärnan KSI och Bellator MMA-fightern Dillon Danis har haft ett intensivt skämt under de senaste veckorna. Detta händer när de gör sig redo att möta varandra i den kommande Misfits & DAZN Series 004 på OVO Arena Wembley i London, England, den 14 januari 2023.

Men nu verkar det som att skämten mellan de två blir mer och mer intensiv. Med flera skämtande och skämtande skämt hittills verkar det som att YouTuber vs Bellator MMA fighter matchen är redo för några fler off-ring-repartees.

KSI och Dillon Danis har ett fult munstycke inför sin match i januari

I sitt senaste inlägg retweetade YouTube-stjärnan och Misfits Boxing-ägaren KSI en reklamvideo av hans och Dillon Danis’ kommande boxningsmatch, uppladdad av endast Danis, genom att säga “Bara inte dra ut p***y”. Men detta var precis tillräckligt för att göra Danis arg på YouTubern, eftersom han några timmar senare svarade genom att lägga upp en bild på KSI tillsammans med bildtexten “my bi**h @KSI.”

Dra bara inte ut fittan https://t.co/cQmNRdxtCr

— ksi (@KSI) 27 november 2022

min tik @KSI pic.twitter.com/aeAb88kuEP

— Dillon Danis (@dillondanis) 27 november 2022

Noterbart är att KSI har återvänt till boxningsvärlden med avsikt att så småningom lösa sin rivalitet med Danis, där de två redan har kommit överens om en vinnare-att-all-match nästa år. Matchen kommer att vara Dillon Danis debut i boxningsvärlden, så den brittiska YouTubern kommer säkert att försöka kapitalisera.

Men enligt en rapport från Mirror, innan hans 2-kamper i 1-nattsmatch, var det meningen att KSI skulle slåss mot Alex Wassabi. Men chockerande nog, bara veckor innan matchen skulle äga rum, skadades Wasabi under träningen och matchen ställdes in, vilket ledde till att många trodde att det bara var en bluff. Därför, många tror att Dillon Danis också kan backa ur den här matchen efter det intensiva skämtet. Därav tweeten från KSI.

Anmärkningsvärt är att det rapporteras ofta förekomma när KSI och Dillon Danis sågs kasta slag mot varandra under liveintervjuer och evenemang. De två var tvungna att separeras under invägningar på fredagen, med Dillon Danis som landade en stöt på YouTubern, vilket fick honom att slita av sig hatten i processen.

Vad tycker du om denna KSI vs Dillon Danis Banter? Tror du att även den här matchen kommer att ställas in? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär