Friday, December 1, 2023
HemNFL"Don't Play": Simone Biles följer Jonathan Owens stora vinst med en trendsättande...

“Don’t Play”: Simone Biles följer Jonathan Owens stora vinst med en trendsättande plottwist

När den 11:e veckan av den senaste NFL-säsongen närmar sig sitt slut, gör Simone Biles att hennes närvaro räknas. Jonathan Owens, Green Bay Packers säkerhet, har ständigt fått positiv energi från sin tur. Även om Packers medgav nederlag i matchen mot Minnesota Vikings, hade de en fantastisk comeback med en vinst mot Los Angeles Rams. Men nu, med ytterligare en vinst i handväskan, fick de inget erkännande.

Det kan tyckas ovanligt att spelare går hem med troféer medan deras partner får uppmärksamhet, men det är ofta fallet i NFL-spel. Från Taylor Swift till Simone Biles, allas ögon är riktade mot de skönheter som pryder läktaren. På samma sätt har ett annat inlägg av Biles dykt upp.

Simone Biles hoppar in i en TikTok-trend

Med hjälp av sitt TikTok-handtag lade 7X OS-medaljören upp en populär TikTok-trendvideo. Intressant nog tog hon de populära beatsen av ice spice x puff daddy – benjamins deli med sitt nybyggda tjejgäng. Hon rubricerade inlägget som “green bay girls get down, vi spelar inte.” Även om den var oigenkännlig, bekräftade hennes bildtext själv att kvinnorna var fruar till Owens lagkamrater.

Videon presenterade NFL-fruarna som stod i centrum en efter en. Vidare, när musiken spelades utan takterna, dansade kvinnorna på ett avslappnat sätt. Men när beatsen pumpade upp viftade de med sina telefonfickor i synk med dansrörelserna. En perfekt plot twist-instans. Olympian bar en pufferjacka med svarta helstrumpbyxor, men accessoaren som förstärkte hennes look var ett par solglasögon.

Alla fyra bar bekväma kläder och skor. Olympian, som aldrig misslyckades med att visa upp sina konstnärliga gymnastiska rörelser, höll också jämna steg med trendsättarna. På liknande sätt har flera andra populära namn från underhållningsvärlden anslutit sig till denna ice spice x puff daddy-trend.

För att nämna några, den berömda TV-värden och komikern Jimmy Fallon, och de framstående Kardashians, hade dansat bort sina elände i samma takt. En annan likhet, alla har ansett TikTok som det säkraste utrymmet att uttrycka.

Andra kändisar deltog i trenden

North West, Kim och Kanyes äldsta dotter, klädde en gång ut till Tiana tillsammans med sin bästa vän och porträtterade karaktärerna Tiana och Lottie. Obehandlad dansade den vackra prinsessan sprudlande när takterna accelererade. Samtidigt samlade Jimmy Fallon, som var värd för det populära amerikanska bandet The Roots på en av sina shower, pojkarna för att vara med i trenden.

Förutom mänskliga trendsättare såg världen också några bedårande pälsbebisar som dansade i takt. Bortsett från det roliga har Packers fruar förberett sig för en annan match nästa vecka.

Fansen förväntar sig ivrigt att Olympian ska återta rampljuset i de kommande olympiska spelen. Efter två års uppehåll kommer 26-åringen för första gången att möta erans största publik.

RELATED ARTICLES

Mest populär