Wednesday, December 6, 2023
HemSkateboarding"Don't Just Fade Away": Antidrog-ikonen Tony Hawk levde ett glamoröst liv men...

“Don’t Just Fade Away”: Antidrog-ikonen Tony Hawk levde ett glamoröst liv men kände aldrig ett behov av att “passa in”

Tony Hawk är den moderna erans mest kända skateboardåkare. Legenden har revolutionerat sporten fullständigt. Han är pionjären inom den moderna skateboarden och landar de första 900 tricken. Världen känner Hawk som en legendarisk skateboardåkare, framgångsrik entreprenör och grundare av “The Skatepark Project”. Men även 56-åringen hade många distraktioner under dessa år.

Tony Hawk har skänkt ära till sin nation och sporten. Han har satt några höga krav på de kommande skateboardåkarna. Legenden var tvungen att gå igenom mycket i sin karriär för att nå sådana höjder. Han hade en kort historia av att omge sig med droger och alkohol.

Tony Hawks första möte med droger och alkohol

Tony dök upp för en kort intervju med “Natural High” för två år sedan. I intervjun öppnade han upp om sina möten. Han berättade hur de omgivande spelarna var beroende av narkotika. Han sa, “Jag minns väldigt mycket att jag exponerades för droger och alkohol i mycket ung ålder i mitt liv.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tony Hawk (@tonyhawk)

‘The Birdman’ fick rampljuset mycket tidigt i sitt liv som ett resultat. Snart tävlade han med kända professionella och erfarna skridskoåkare. Det gjorde att han blev en del av den rådande drog- och alkoholkulturen inom sporten. “Jag kastades in i mixen med en mycket äldre besättning en gång som var mycket väl insatt och som redan festade,” sa han.

Men Hawk, snart att sådana missbruk kan förstöra hans karriär. Han observerade sin lagkamrats prestationer och bestämde sig för att inte ägna sig åt några sådana aktiviteter från och med då. Han sa, “Det gav mig en paus eftersom jag var som att jag inte vill göra något som kommer att få mig att åka skridskor värre”.

Tony Hawk har sina prioriteringar fastställda

Definitionen av att vara hög är väldigt annorlunda för Tony Hawk. “Birdman” anser att det viktigaste för honom är att vara klar i huvudet och njuta av processen. Han rådde också ungdomar att inte hamna i den onda cirkeln av beroendekultur. Han sa, “Tekna inte bara bort och veta att det finns en helt annan grupp”

Tony Hawk såg aldrig tillbaka sedan dess och fortsatte att utmärka sig inom sitt område. San Diego-infödingen har haft en framstående karriär och tagit hem den globala titeln National Skateboard Association 12 gånger i rad. Han spelade en stor roll i att hjälpa skateboardåkning att få erkännande på sportens största scen. Hawk tvekar heller aldrig att ge tillbaka till sporten som lyfte honom till legendarisk status.

RELATED ARTICLES

Mest populär